Antenna Foundation
Internetprovider voor maatschappelijke organisaties. Antenna vertegenwoordigt in Nederland de Association for Progressive Communications, een wereldwijd platform van progressieve host-organisaties.
Belgian Internet Broadband Applications Platform
Ter bevordering van breedband en de ontwikkeling van toepassingen op de breedbandtechnologie.
Cascadis
Beroepsvereniging voor functionarissen binnen de overheid, die zich bezighouden met webcontent en -technologie.
Digitale Pioniers
Stimuleringsregeling voor publieke diensten op internet in Nederland. Algemene informatie, de thema's van de subsidierondes en de projecten.
Internet Society Nederland (ISOC)
Vereniging die een toegankelijk, stabiel en veilig internet op wereldschaal nastreeft. Adviezen aan leidinggevende instanties over internet-gerelateerde zaken.
ISOC Belgium
Een vereniging, bestaande uit zowel techneuten als gewone burgers, die zich vooral toespitst op het streven naar een stabiel, toegankelijk en veilig Internet voor iedereen.
Media Plaza
het demonstratiecentrum voor de elektronische snelweg in Nederland.
Open Standaarden
Vlaamse organisatie van vrijwilligers voor de bevordering van open standaarden bij alle vormen van digitale communicatie.
Surfnet
Nederlands computernetwerk voor hoger onderwijs en onderzoek., waarbij universiteiten, hogescholen, onderzoekscentra, academische ziekenhuizen en wetenschappelijke bibliotheken met elkaar en met andere netwerken verbonden zijn.
Vereniging in oprichting DDS
Vereniging die zich inzet voor het gratis houden van de DDS (de oudste digitale stad van Nederland). Algemene informatie, veelgestelde vragen en een selectie links.

Andere talen 10

[Computer Mozilla]
Laatste wijziging:
5 april, 2014 op 7:34:28 UTC
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk