World Magyar Tudomány Oktatás Szervezeti egységek
22
Oktatási háttérintézmények, szakkolégiumok, közalapítványok, egyesületek, intézetek, szervezetek, egyletek, testületek portáljai.

kategóriák 1

BME Diákközpont
Ebben a szervezeti egységben integrálódnak azok a egységek, szolgáltatások, rendezvények és információk, melyek hosszú évek óta szolgálják a Műszaki és más budapesti egyetemek, főiskolák hallgatóit.
BME Hallgatói Képviselet
Magunkról, EHK képviselők, az EHK ülések kivontai, pályázatok, szabályzatok, kari képviseletek, kari lapok, dékáni hivatalok.
ELTE TTK Hallgatói Alapítvány
Ezeken az oldalakon hasznos információkat szerezhet Alapítványunk tevékenységeivel, aktuális tanfolyamainkkal, valamint a későbbiekben pályázati lehetőségeinkkel kapcsolatosan.
Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége (FEKOSZ)
Magunkról, alapszabályok, tagkollégiumok, tisztségviselők, jogtár, dokumentum tár, pályázatok, történelem.
Kutató Diákok Országos Szövetsége
Kezdeményezés, mely a kiemelkedõen tehetséges középiskolás diákok számára biztosít kutatási lehetõségeket a legjobb hazai kutatóhelyeken. A honlapon bemutatkozás, hírek, pályázati lehetőségek, fórum.
Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség (MEKDSZ)
Diákoknak, hírek, hírmondó, kapcsolatok, rólunk, szenioroknak, levelezési listák.
Magyar Ösztöndíj Bizottság
A MÖB Iroda átlátható, igazságos és mindenki számára elérhető pályázati rendszert kíván működtetni egyetemisták, oktatók, kutatók és művészek számára meghirdetett, tanulmányi, kutatási és művészeti célokat szolgáló, külföldi tartózkodást lehetővé tevő ösztöndíjakkal.
Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési (NIIF) Program
Az oktatási, kutatási, és közgyűjteményi közösségek integrált országos számítógép-hálózati infrastruktúrájának, az erre épülő szolgáltatásoknak és alkalmazásoknak a folyamatos fejlesztése és működtetése számára nyújt központi költségvetési támogatású keretet és hátteret.
SZTE-TTIK Hök
A Szegedi Tudományegyetem természettudományi karának hallgatói önkormányzata.
[School Mozilla]
Utolsó frissítés:
március 26, 2015 at 15:45:05 UTC
Tudomány
Vásárlás
Társadalom
Sport
All Languages
Művészet és kultúra
Üzlet
Számítástechnika
Játékok
Egészség
Otthon
Hírek
Szabadidő
Tájékoztatás
Regionális