A környezettel, környezetvédelemmel kapcsolatos honlapok.

kategóriák 3

Lásd még: 1

Balatoni Limnológiai Kutatóintézet
Az Intézet története, szervezeti felépítése, kutatási eredmények, oktatás, képek az Intézetről, International Society for Invertebrate Neurobiology (ISIN), linkek.
Greenfo - Zöld iránytű a neten
Környezet-és természetvédelmi információs portál. Naponta frissített hírek, program- és kiadványajánló, civil szervezetek adatbázisa, tematikus linkgyűjtemény, állásbörze és sok más információ.
Hulladékból Termék kiállítás
A szelektív hulladékgyűjtés értelmét és lényegét bemutató környezetvédelmi vándorkiállítás honlapja. Újrahasznosított, környezetbarát termékek nonprofit bemutatója.
Időkép.hu
Magyarország pillanatnyi időjárása (hőmérséklet, szél, légnyomás, felhőzet, hóvastagság) különböző forrásokból és beküldött megfigyelésekből összeállítva.
Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
Szövetségünk a magyarországi környezetvédelmi vállalkozások szakmai érdekképviselete. Környezetvédelmi Szakmai Információs Rendszer.
Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium
Hivatalos környezet-és természetvédelem.
Országos Bioenergetikai Kompetencia Központ Zrt
Létrehozásának célja az a felismerés volt, hogy a megújuló energiákra, ezen belül a biomasszából nyerhető energiahordozókra a jövőben az országnak egyre nagyobb szüksége lesz.
Ökoszolgálat Alapítvány
Ingyenes közérdekű környezetvédelmi tanácsadó szolgálat a környezeti problémák megoldásában való társadalmi részvétel erősítéséért.

Ez a kategória más nyelveken: 24

[Autumn Mozilla]
Utolsó frissítés:
február 26, 2017 at 6:35:03 UTC
Tudomány
Vásárlás
Társadalom
Sport
All Languages
Művészet és kultúra
Üzlet
Számítástechnika
Játékok
Egészség
Otthon
Hírek
Szabadidő
Tájékoztatás
Regionális