kategóriák 3

Lásd még: 2

Adó 1% Kereső
Adó egy százalék tematikus kereső a civil szervezetek és egyházak között, adószámok, technikai számok, nyomtatványok feltüntetésével, a könnyebb 1% felajánlás elősegítésére.
Dialóg Egyesület
A honlap célja, hogy a közösségfejlesztői szakma képviselői ránk találjanak, mint észak-kelet magyarországi központra; illetve hogy a településeken zajló munkafolyamatokról a helyiek folyamatosan informálva legyenek.
Foglak Projekt
Hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának szakmai és módszertani megalapozása
Haver Alapítvány
A Haver Informális Zsidó Oktatási Közhasznú Alapítvány elsődleges célja a társadalomban meglévő, a zsidósággal kapcsolatos tévhitek eloszlatása, valamint a kultúrák közti párbeszéd fontosságának közvetítése.
IEF - Ipari Energiafogyasztók Fóruma
Az IEF az energiaigényes magyar vállalatok közhasznú társadalmi szervezete. Fő törekvése az energiapiacok liberalizálása a fogyasztók javára.
Kárpátikum Közhasznú Alapítvány
Az Alapítvány célja aktívan résztvenni a kárpát-medencei közösségek természet- és társadalombarát életképének kialakításában, valamint a kulturális és természeti örökségeinek népszerűsítésében.
LifeLong Learning Magyarország Alapítvány - LifeLong Learning Hungary Foundation
Az Alapítvány célja az élethosszig tartó tanulás ügyének elõsegítése, ennek keretében az ilyen képzések, oktatások és tanácsadások támogatása és fejlesztése. Kutatások támogatása.
Lurkó Gyermekvédelmi Egyesület
Székesfehérvári szervezet állami gondozásban nevelkedő gyerekek és fiatalok életminőségének javításáért.
Mensa HungarIQa
A Mensa nemzetközi egyesület magyar tagozatának honlapja. Várják azok jelentkezését, akiknek IQ-ja az emberiség 2%-ra jellemző (jelenlegi taglétszám 1000 körül). Programjaik a lovaglástól a bálozáson át a tudományos előadások szervezéséig terjednek.
nonprofit.hu
Független portál széleskörű információkkal és szolgáltatásokkal, melyek az egyesületek és alapítványok mindennapi működéséhez szükségesek.
Optimista Klub
Bemutatkozás és hírek, fórum, jelentkezési lehetőség.
Országos Polgárőr Szövetség
Betekintés a polgárőrök munkájába, a szervezet felépítése, tagszervezetek elérhetőségei. Egységes Polgárőr Informatikai Rendszer.
SEC Magyarország
A Societas Europaea Studiosorum Philologiae Classicae a klasszika-filológiai tanulmányokat folytató egyetemi hallgatók munkájának segítésére jött létre 1990-ben, Jacque Delors védnöksége alatt. A páneurópai szervezet magyarországi filiációjának honlapja. Linkek, konferenciák, egyéb események, kiadványok.
SEED Alapítvány
Pénzügyi, jogi és széles körű üzletviteli tanácsadás a vállalkozást tervezőknek, illetve azoknak, akik már működtetik saját vállalkozásukat.
Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület
Székesfehérvári közhasznú civil szervezet állami gondozott gyermekek életkörülményeinek javításáért.
Vöröskereszt Budapest
A Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezetének honlapja.

Ez a kategória más nyelveken: 48

[Hungary Mozzila]
Utolsó frissítés:
december 22, 2016 at 6:54:06 UTC
Társadalom
Sport
All Languages
Művészet és kultúra
Üzlet
Számítástechnika
Játékok
Egészség
Otthon
Hírek
Szabadidő
Tájékoztatás
Regionális
Tudomány
Vásárlás