Lásd még: 2

Articulatio
Az egyénre szabott, jól illeszkedő fogformák és színek tökéletes artikulációt, fonetikát és esztétikai megjelenést eredményeznek a páciens számára.
F&E Kft.
Uniós elvárásoknak megfelelő minőségű, esztétikus rögzített és kivehető fogpótlások elkészítésére szakosodott laboratórium.
Flex-Dent Kft.
A nyugat-európai fogtechnikai normáknak megfelelő, a fréz-, galván-, implantátum- és fémmentes technológiák alkalmazására specializálódott laboratórium.
Héjkerámia.hu
A héjkerámiák (másnéven kerámiahéj vagy veneer) készítéséről, használhatóságáról és tulajdonságairól tudhat meg többet a lapon.
Kalória Hőtechnikai Kft
Fogtechnikai eszközökkel, hőelemekkel, hőtechnikával, műszaki kerámiával foglalkozó budapesti cég weboldala.
Kapos DentArt
Fogtechnikai laboratórium Kaposváron - minőségi munka rövid határidők betartása mellett, lefedve a fogtechnika teljes területét.
Madár Fogtechnika
A fogtechnika egészét lefedő tevékenység - a laboratórium munkatársai a szakmai színvonal megőrzéséhez rendszeresen vesznek részt fogtechnikai, fogászati konferenciákon és kurzusokon.
Opti-Dental
Fogtechnikai laboratórium Pécsett - a korszerű technikai berendezések lehetővé teszik országos megrendelések rövid határidővel történő teljesítését.
SzentDent
A XXI. század technikai elvárásainak megfelelően felszerelt fogtechnikai laboratórium Szentendrén.
Szűts Dent
Fogtechnikai laboratórium Szegeden - az oldalon képgaléria található, valamint a fogtechnikával kapcsolatos gyakori kérdésekre találunk választ.
t-dental
A laboratórium az európai minőségi szabványoknak megfelelően működik. A magas minőségű és biokompatibilis anyagok felhasználása, a laboratórium munkatársainak szakmai tapasztalata minőségi munkákat eredményez.

Ez a kategória más nyelveken: 7

[Toothbrush_Mozilla]
Utolsó frissítés:
május 20, 2016 at 8:45:12 UTC
Egészség
Otthon
Hírek
Szabadidő
Tájékoztatás
Regionális
Tudomány
Vásárlás
Társadalom
Sport
All Languages
Művészet és kultúra
Üzlet
Számítástechnika
Játékok