For portaler der indeholder emner der relaterer til sygdom og sundhed, med indhold af større eller mindre bredde, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof som f.eks. information og rådgivning om forebyggelse af sygdomme. For portaler der typisk lavet til at dens brugere skal bruge den til startside - og der er derfor store mængder af information på specielt forsiden.

kategorier 1

Se også: 1

Cure4you
Guide om sygdom og behandling. Information om sygdomme, undersøgelser og behandlinger, ligesom der oplyses om, hvem som behandler hvad i sundhedssektoren.
Helse
Familiens lægemagasin Helse's egen portal. Indeholder en frit tilgængelig database med artikler fra bladet.
Jerk W. Langer
Artikler og medicinsk information af læge Jerk W. Langer. Oversigt over og referencer til egne udgivelser. Tilbud om foredrag.
KosmetiskGuide.dk
Portal om primært kosmetiske behandlinger. Indeholder bl.a. behandlingsinformation, oversigt over klinikker, debatforum og spørg lægen.
NetDoktor.dk
Uafhængig lægetjeneste med omfattende information om sundhed, sygdomme og medicin, og et stort debatforum.
NetPatient
Sundhedsportal med leksikal viden om sygdomme, lægefaglig information skrevet af uafhængige speciallæger og læger, i et let tilgængeligt sprog.
Sundhed.dk
Oversigt over sundhedsvæsenet. Informationer til brug for patienter, pårørende og medarbejdere i sundhedsvæsenet.
Sundhedsguiden
Informationer om sundhed, sygdom og mulige behandlinger. Skrives af faglige konsulenter, freelanceskribenter og brevkasseredaktører - herunder også læger.

Denne kategori på andre sprog: 12

[Denmark Mozilla]
Sidst opdateret:
marts 31, 2014 at 18:19:59 UTC
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker
Samfund
Sport
All Languages
Kultur
Erhverv
Edb
Spil