Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold vedrørende menneskers religiøse og åndelige opfattelse ud i det kristne - og det liv det medfører.

kategorier 22

Abortlinien
Organisation der ønsker at hjælpe enhver i spørgsmålet om abort. For dem der har behov for - at give luft for sin tvivl. Hjælp at hente om du føler dig i tvivl, presset, svigtet eller ked af det.
Dansk Kristent Internet
På forkant med den kristne internet front. Indholder clipart, artikler om kirkernes liv og muligheder.
Dansk Organist og Kantor Samfund
DOKS - organisation for de højest uddannede kirkemusikere fra de danske musikkonservatorier. Medlemmerne er organister og korledere blandt andet - i de danske domkirker.
Familier på vej
Tværkirkelig forening der afholder kristne lejre, weekends og seminarer for hele familien. Udgangspunktet er at Gud har tænkt familien som menneskets åndehul.
Foreningen af Præliminære Organister
FPO er en forening for organister fastansat i organiststillinger i den danske folkekirke.
Foreningen Frie Fugle
Netværk for kristne singler mellem 30 og 65 år
Frans af Assisi
Om Den hellige Frans af Assisi og om den franciskanske Spiritualitet. Det historiske om klarisserne der blev etableret med klarisserklostre i Roskilde og København
Jubilæumsfonden
Fond der tilgodeser formål med en kirkelig og almennyttig/idealistisk forankring.
Kirkehistorie.dk
Danske kirker og deres mænd. Projekt med opsamling af data og fotos om kirker, personaler, kirkegårde, embedsboliger og andre oplysninger.
Kirkeministeriet
Hjemmesiden tjener som redskab til tovejs kommunikation mellem borgerne og Kirkeministeriet. Side med oplysninger om f.eks. organisationen, nyheder og publikationer.
Kristelig Handicapforening
Forening der arbejder på at bygge og drive kristne hjem for handicappede. Endvidere arrangeres der familielejre, temadage, kurser og årlig handicaptur til udlandet.
Løgumkloster Refugium
Et tilflugtssted til feriedage, rolige dage eller rekreationsdage. Et sted for alle der ønsker fred og hvile. Regugiet bygger på Den Danske Folkekirkes grundlag og tilbyder sig som ferie-, rekreations- eller konferencested.
Nyt Liv
Forbund for evangelisation i Danmark - en bevægelse indenfor Folkekirken. Udgiver af bladet - Nyt Liv, har mødevirksomhed og afholder lejre, stævner og familietræf.
Retten til liv
Fælleskirkelig forening hvor kristne kan stå sammen i et bøns- og arbejdsfællesskab således, at mange ufødte kan reddes.
Sogneaften
Kirkelig og folkelige foredrag om alt mellem himmel og jord. Webside der formidler kontakt mellem mødearrangører og foredragsholdere.
Stat og kirke
Kristeligt Dagblad med lødige artikler om emnet Stat og Kirke
Xplore Jesus
Website med valgmulighed for 17 europæiske sprog. Se Jesus-filmen og undersøg hvad en kristen er.
Ægteskabsdialog
Del af Worldwide Marriage Encounter der arbejder for at styrke kærligheden og relationen mellem ægtefæller. Et selvstændigt arbejde inden for folkekirken.

Denne kategori på andre sprog: 40

[Mozilla with Cross]
Sidst opdateret:
januar 31, 2017 at 6:35:04 UTC
Samfund
Sport
All Languages
Kultur
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker