Placer link under den relevante lokalforsvarsregion. Hjemmeværnets enheder og myndigheder optages kun hvis enheden angiver nummer og sted/område betegnelse i enten titel eller beskrivelse: Eksempel: HJVK 9114 - Farum/Lynge Dette skal følges op af en kort tekst der uddyber om enheden og/eller hvad der findes på sitet. Normalt vil enheder under underafdelingsnivau (kompagni) ikke blive optaget, med mindre enheden kan placeres umiddelbart under den overordnede myndighed.

kategorier 13

Hjemmeværnet
Den officielle hjemmeside for det Hjemmeværnet i Danmark: Hærhjemmeværnet, Flyvehjemmeværnet, Marinehjemmeværnet og Virksomhedshjemmeværnet, samt Totalforsvarsregionerne.
Center for Stabiliseringsindsatser (CSI)
Center for Stabiliseringsindsatser (CSI) - (tidligere: Hjemmeværnets Kapacitetsopbygningscenter, KAPC) er ansvarlig for Hjemmeværnets internationale opgaver og bidrag til Danmarks internationale stabiliseringsindsatser.​​
Hjemmeværnet - Arkiv
Hjemmeværnets officielle gamle hjemmeside fra 1997 til 2004. Arkiv over online artikler fra Hjemmeværnsbladet.
Hjemmeværnet på mission i Irak - DR1 TV-avisen 22/07/2006
Indslag i TV-Avisen om at Hjemmeværnet sendes på militær specialopgave i udlandet. En særlig udvalgt gruppe er gennem to måneder blevet trænet af Jægerkorpset. Link til indslag.
Hjemmeværnet på YouTube
Hjemmeværnet på godt og ondt. Hjemmeværnet er en stor organisation med over 50.000 medlemmer. Eksempler på videoer om hjemmeværnet både positive og negative.
Hjemmeværnet søger nye medlemmer
Vi stiller op - Bliv Medlem Nu - rekrutteringshjemmeside for Hjemmeværnet. Kampagne hjemmeside om hjemmeværnets bidrag til samfundet. Video, cases, historier og kontaktoplysninger.
Hjemmeværnets hundetjeneste
Feldbergs private side om Hjemmeværnets hundetjeneste, brugshunde og tjenestehunde.
Hjemmeværnets musikkorps
Hjemmeværnet har 15 musik- og tambourkorps, der geografisk er spredt ud over hele landet. De består af både brassbands og harmoniorkestre. Tambourkorpsene består normalt af en fløjtegruppe og en trommegruppe. I visse af korpsene findes desuden trompeter.
Hjemmeværnskompagni Rebild (rekrutteringshjemmeside)
Rekrutteringshjemmeside for Hjemmeværnskompagni Rebild. Video, billeder og kontaktinformation.
Hjemmeværnsskolen
Hjemmeværnsskolen er det overordnede niveau for planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af uddannelse af ansatte og frivillige i hjemmeværnet.
Hundetjenesten i Hjemmeværnet
Hvad der kræves for at blive hundefører i hjemmeværnet. Aktiviteter, træning, galleri, finde nærmeste HJV-enhed og links.
Patruljeuddannet med hang til mere?
Jægerkorpset søger aspiranter og har åbnet for, at soldater med Hjemmeværnets patruljeuddannelse kan søge optagelse.
Samtænkningssektionen, Hjemmeværnskommandoen
SAMTÆNKNING er nøgleordet i danske virksomheders sikkerhedsberedskab. Under Virksomhedshjemmeværnet findes også Samtænknings- og aftalesektionen, som samarbejder med beredskab, politi og forsvar om at hjælpe danske virksomheder med deres sikkerhedsberedskab.
Specialistuddannelse for patruljefolk
Artikel i Hjemmeværnsbladet om patruljespecialist uddannelsen.

Denne kategori på andre sprog: 2

[Soldier Mozilla]
Sidst opdateret:
januar 31, 2017 at 6:15:06 UTC
Samfund
Sport
All Languages
Kultur
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker