For portaler der er indeholder emner der relaterer til film - med indhold af større eller mindre brede, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof. For portaler der typisk er lavet til, at dens brugere kan bruge den til startside.

Se også: 1

Dansk Film Skat
Privat portal til filmfakta om danske film.
Film på Alt om København
Aktuelle film, og biografer.
FilmDatabase.dk
Portal af filmentusiaster for filmentusiaster der tilbyder sig med en seriøs og uafhængig vurdering af såvel biografaktuelle som gamle film.
Filmsmart
Guide til film, biografer, festivaler, magasiner og stjerner.
Gode Danske Film
Filmportal om og med danske film. Omfattende database med danske filmtitler, oversigt over danske biografer, filmselskaber og TV stationer.
Philm
Anmeldelser af nye og ældre film. Søg efter filmtitler, skuespillere, instruktører, producenter, manuskriptforfattere, fotografer, klippere og filmkomponister.
Popcorn.dk
Nyheder om film i biografen, DVD og VHS. Kartotek med oplysninger om flere hundrede film. Brugerforum.
Scope
Om hvilke film der går i biografen, hvem der er med, og hvad de danske anmeldere mener. Mulighed for at søge diverse oplysninger i websitets filmdatabase. Brugerne kan diskutere de enkelte film.
Yuffies
Young Urban Film Freaks, Ambitiøse unge filmfolk, hvis hovedformål er at arrangere kurser og workshops for foreningens medlemmer.
[Dmoz Mozilla 1]
Sidst opdateret:
juni 8, 2015 at 11:31:45 UTC
Kultur
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker
Samfund
Sport
All Languages