World Dansk Fritid Husdyr Katte Klubber og foreninger
19
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om katteklubber og foreninger.

kategorier 1

BB-klubben
Specialklub for british shorthair og burmeser. Generel klubinformation, klubblad, racebeskrivelse med oprindelse, udseende og karakter. Endvidere killinge- og opdrætterliste for begge racer.
Bengalklubben Danmark
For opdrættere og ejere af bengalkatte. Information om racen, opdrætter- og killingeliste.
Colourpointen
Specialklubben for alle colourpointejere og interesserede. Beskrivelse af racen, opdrætter- og killingeliste, præsentation af hankatte samt galleri.
Dansk Siameser & Orientaler Ring
Specialklub for ejere og opdrættere af Siamesere, orientalere, balinesere og javanesere. Generel klubinformation, kort beskrivelse af racerne, lidt om farver og mønstre, avlshanner, opdrætter- og killingeliste samt nyheder og topkatte.
Dansk Silver Katteklub
Specialklub for silverkatte af forskellige racer
Europé klubben
Europé klubben arbejder for at fremme kendskabet til, og værne om arten. Information om foreningen, præsentation af racen, opdrættere og standard.
Klubben for den hellige birma
Generel information om klubben og dens tilbud, racebeskrivelse, standard og legenden om den Hellige Burma. Endvidere opdrætter- og killingeliste, avlshanner, udstillingskalender, fotogalleri, topkatte og Birmaboden.
Maine Coon Klubben
Generel information om klubben, historie og beskrivelse af racen. Endvidere racestandard, udstillingskalender, opdrætterliste, årets topkatte, killingeliste, billedgalleri og bøger.
Norsk Skovkattering
Klub for opdrættere og ejere af norske skovkatte. Indroduktion til racen, standard, opdrætter- og killingeliste, resultater fra vedensudstillinger, klubbladet Huldrekatten, bøger, topkatte og debatforum.
Rex og Sphynx Klubben af Danmark
Information om klubben, racebeskrivelser, standarder (på engelsk), billeder, killingeliste, nyheder og links.
Russian Blue Klubben
Oplysninger om racen, killinger til salg, forventede kuld, kommende parringer, avlshanner, opdrætterliste, galleri, udstillinger og bøger.
Specialklubben Bicolouren
Klubben for bi-tricolour, perser og korthårskatte
SUA
Specialklub for abyssinier og somali, information om klubben, de to racers historie, udseende, pels, farver og temperament, opdrætterliste og aktivitetskalender.
Sølvkatten af 1990
Klubinformation, defininering og afgrænsning af betegnelsen sølvkat, konsulentliste, opdrætter- og killingeliste samt galleri.
Viking Cats
En dansk katteklub tilknyttet The International Cat Association, TICA.

Denne kategori på andre sprog: 12

[Cat Mozilla]
Sidst opdateret:
januar 1, 2015 at 15:25:56 UTC
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker
Samfund
Sport
All Languages
Kultur
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder