Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om firmaer som udelukkende tilbyder teambuilding.

Se også: 1

ACT! Ability - Center for Training
Laver ledertræning og medarbejderudvikling gennem brug af professionele skuespillere og teatermetoder,som forumteater og rollespil. Forandring og refleksion for deltagerne skabes gennem interaktive læringsprocesser.
Activator Events
Activator Event er en virksomhed, der laver events i alle størrelser og typer for både private og virksomheder.
AdvenTours
Teambuilding, polterabend og temafester med aktiviteter som paintball, Harley-Davidson kørsel, rapelling, faldskærmsudspring, svæveflyvning, overlevelsesture, øksekast og bueskydning.
Aha & Co
Arrangerer og gennemfører teambuilding og eventmanagement aktiviteter. København K.
Brancheforeningen for teambuilding og ledertræning
Brancheforeningens formål er at skabe et godt forretningsmiljø mellem medlemsvirksomhederne og vores kunder. Dette gøres for det første ved at skabe og opretholde den bedst mulige kvalitet for kunderne.
CoastZone A/S
Teambuilding, teamtræning og firmaarrangement med CoastZone handler om skabe succesoplevelser for teamet såvel som for individerne. Teambuilding med værdi.
GejstGruppen
En landsdækkende teambuilding-, event- og kursusvirksomhed, der arrangerer og afholder teambuilding, teamudvikling, møder, konferencer, leder- og medarbejderkurser, salgs ”kick off”, events, firmafester og meget mere.
IntHRact
Professionel konsulent- og kursusvirksomhed med speciale inden for teambuilding.
Learning by Action
En event, teambuilding og kursusvirksomhed, som geografisk dækker hele landet. Hos Learning by action, tages der udgangspunkt i at skabe succes gennem oplevelser.
NoLimits
Teambuilding, personlig udvikling og events. Udvikler kurser og events i forhold til den enkelte kundes behov. København.
Outfitterkompagniet A/S
Outfitter Kompagniet leverer mange forskellige teambuilding kurser, og følger foreningens regler om gennemførelse af teambuilding forløb. Leverer til både Sjælland, Fyn og Jylland.
SiriusUnity
Teambuilding og coaching med baggrund i værdier fra Slædepatruljen Sirius. Desuden afholdes peptalks og foredrag om blandt andet værdier, målsætning, respekt, tillid og teambuilding. Ballerup.
TACK teambuilding
Tilbyder teambuilding-kurser til erhvervslivet med fokus på aktiv indlæring.
Team Music
Team Music tilbyder teambuildingskurser med musik, dans og skuespil som midler til at opleve fællesskab, glæde og interaktion.
Teambuilding
Teambuilding dk er en service til virksomheder der har brug for at finde teambuilding aktiviteter som de har brug for i deres nærområde. Landsdækkende service
Teambuilding Kompagniet
TeamBuildingKompagniet er en kursus og konsulent virksomhed som arbejder i spændingsfeltet mellem personlig udvikling og forretningsudvikling.
Torben Rif
Foredrag og teambuilding med udgangspunkt i Tai Chi. Torben har gennem flere år undervist og holdt foredrag på virksomheder hvor han med sin karisma og humor forstår at komme med et budskab.

Denne kategori på andre sprog: 3

[Factory Mozilla]
Sidst opdateret:
oktober 1, 2016 at 20:35:11 UTC
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker
Samfund
Sport
All Languages
Kultur