Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om foreninger, hvis medlemmer er virksomheder eller personer, der beskæftiger sig med regnskab og revision.
Agrogruppen Danmark
Landsdækkende forening af selvstændige revisorer med speciale i landbrug.
Danrevi
Landsdækkende netværk af selvstændige og uafhængige registrerede revisionsfirmaer, der blandt andet samarbejder omkring kvalitetsstyring, uddannelse og markedsføring.
Foreningen Danske Revisorer
Forening for alle revisorer uden krav om autorisation eller registrering. Vidensudveksling gennem kurser og erfa-grupper.
FSR - danske revisorer
Brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark, tidligere registrerede og statsautoriserede revisorer.
Lokalgruppen Roskilde
Registrerede revisorer i Roskilde-området, der primært samarbejder om afholdelse af kurser og markedsføring.
RevisorGruppen Danmark
Samarbejde mellem en række, primært jyske, statsautoriserede revisionsfirmaer omkring kvalitetsstyring og -kontrol, metode- og produktudvikling samt kurser.
Revisorgruppen MidtVest
Et netværk af selvstændige FRR-revisionsvirksomheder, fortrinsvis beliggende i Midt- og Vestjylland, der samarbejder om kvalitetsstyring og uddannelse.
Samarbejdsgruppen Dania
Sammenslutning af registrerede revisorer, der yder støtte til mindre revisionsvirksomheder, blandt andet ved udsendelse af faglig information og tilbud om kurser.
Skatterevisorforeningen
Upolitisk og uafhængig dimittendforening, som bidrager til at dygtiggøre sine medlemmer inden for fagområdet skatteret og revision i den offentlige sektors skatteforvaltninger.

Denne kategori på andre sprog: 3

[Desk Mozilla]
Sidst opdateret:
december 22, 2016 at 8:05:13 UTC
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker
Samfund
Sport
All Languages
Kultur