World Dansk Erhverv Forretningsservice
246
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om serviceerhverv.

kategorier 7

Aquaclean Aps.
Sælger, udlejer og vedligeholder akvarier og bassiner til mange formål. Totalløsninger og service. Hexagon søjleakvarier, indendørs og udendørs vandkunst, hummer salgsbassin og koi bassiner. Birkerød.
Bo Kierkegaard ApS
Virksomhed med speciale i billedrestaurering og bygningsundersøgelser, der varetager opgaver med bevaring af historiske bygninger og billedkunst.
Budde Schou A/S
Juridisk og teknisk rådgivning og bistand vedrørende patent, varemærke og design. IPR-strategi for danske forskere og virksomheder. Har ekspertise inden for alle områder af den industrielle eneretsbeskyttelse. København.
CAD Service Aalborg
Fremstilling og salg af tegninger indenfor 3D CAD computertegning. Der benyttes Solid Edge som avanceret tegneprogram. Andre former for grafisk relaterede opgaver udføres.
Creativt Miljø
Rådgivning og indretning med vedligeholdelsesfrie potteplanter, træer og snitblomster. Frederikshavn.
Dakabo Online
Bogbinderi med speciale i fremstilling af kassetter, ringbind, skilte, mapper og specialprodukter.
DanPars
Skriftlig oversættelse og tolkning mellem arabisk, dansk, engelsk, persisk/farsi/iransk, russisk, serbo-kroatisk, tyrkisk og kurdisk. Endvidere bogføring, skatte- og økonomisk rådgivning. Greve.
Danske Konferencecentre
Netværk professionelle kursus- og konferencecentre. Tilbyder hjælp til konferencer, hotel, kurser og kongresser i Danmark.
Eurofins
Udfører kemiske og mikrobiologiske laboratorieanalyser, prøvetagning og rådgivning inden for områderne miljø, produkter, fødevarer og farma.
FK Distribution
Landsdækkende omdeling af adresseløse aviser, reklamer og magasiner til forbrugere og hustande.
FloraDin
Salg og udlejning af planter og blomster. Planteservice og rådgivning. Slagelse.
henttilbud
Mægler virksomhed der indhenter tilbud på maler, rengøring, vinduespudser, webdesign og murer arbejde. For erhverv og private.
IRS - International Mailing House
Global distribution af direct mailings, postpakker og kurérforsendelser, samt relaterede opgaver som databehandling, print, fulfilment samt alle typer pakkeopgaver.
Jydsk Planteservice
Kontorbeplantning, planteservice, egen import af krukker, blomster og planter. Landsdækkende planteservice med 5 afdelinger og stor indkøbscentral i Holland.
Larsen & Birkeholm A/S
Patent- og varemærkebureau. Rådgiver i Danmark og i udlandet.
Mediationcenter
Anvendelse af værktøjet mediation ved løsning af konflikter. Undervisning og materiale om mediation. Forslag til valg af en mediator kan rekvireres.
Mercell A/S
Formidling af information mellem indkøber og leverandør. Markedsovervågning for alle brancher. Webbaseret indkøbsløsning til håndtering af virksomhedens anskaffelser.
Nordic Connect Aps.
Rådgivning indenfor forhandling, økonomisk optimering og regulatorisk økonomi med fokus på de problemstillinger, som opstår ved liberalisering af brancher, der tidligere har været præget af monopoler. Frederiksberg.
Ove Kristensen Teknisk Dokumentation
Fremstilling af tekniske tegninger og anden teknisk dokumentation. Arbejdstegninger, reservedelstegninger, samlevejledninger, layouttegninger, maskindirektivet samt oversættelse af teknisk litteratur. Herning.
Peter Ring Consultants (PRC)
Teknisk kommunikation: Brugervenlige manualer og brugsanvisninger, skrivning, illustration, video og screencam, oversættelse, rådgivning og specialsoftware. Ordrup.
Recall
Tilbyder fysisk og eletronisk dokumenthåndtering, dataarkivering og sikkerhedsmakulering.
Rengøring
Rengøring i Kolding udføres for virksomheder i Kolding af professionelle rengøringsassistenter i Kolding og hele Koldingområdet.
Sodexo A/S
Tilbyder drift af personale-restauranter, kantiner, rengøring og andre services til private og offentlige virksomheder. Middelfart.
Tegna Skiltedesign
Tilbyder design og produktion af virksomhedslogoer og skilte samt dekoration af firmabiler. Tilbyder også ophængning af kunst til virksomheder, organisationer og kunstforeninger.
Thorsen Køleservice
Udfører service på transportable og stationære køleanlæg. Døgnservice, reparation, salg og installation. Frigoblock, Cerrier, Thermo King. Risskov.
Udbudsvagten
Overvågning af udbud og licitation ved kildeovervågning af medier som Statstidende. Rådgivning til udbyder og bydende.
Vurderingskontoret
Vurdering af kunst, antikviteter, indbo og løsøre. Ved autoriseret taksator Jan Limkilde og taksator Thomas Brandt. Hellerup.

Denne kategori på andre sprog: 29

[Desk Mozilla]
Sidst opdateret:
januar 30, 2017 at 6:45:04 UTC
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker
Samfund
Sport
All Languages
Kultur