Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om ejerforeninger og grundejerforeninger.
Avlegård grundejerforening
Om bestyrelsen, vedtægter, generalforsamling, beskæringsvejledning, mailliste og gæstebog. Helsinge.
Avlskovparken Grundejerforening
Informationer og nyheder fra foreningen.
Bispeengen
Alle relevante oplysninger til brug ved køb og salg af lejlighederne. Egen internetforening oprettet i 2002. Frederiksberg.
Blåbærhaven
Sitet er meget omfattende og indeholder alle relevante oplysninger om ejerforeningen, der består af 220 ejerlejligheder opført i 1973. Kokkedal.
Danaparken
Er opført 1962-1963 og består af 60 lejligheder fordelt på 3 blokke. Detaljerede oplysninger om ejerforeningen kan ses på sitet. Horsens
Ejerforeningen EF1386
EF1386 består af to opgange med i alt 25 ejerlejligheder i en ældre ejendom på Vesterbro i København. Information om beliggenhed, kontaktpersoner, projekter, mødereferater og links til samarbejdspartnere.
Grundejerforeningen Højbogård
Består af 136 parceller i Karrebæk Sogn. Vedtægter, ordensregler, bestyrelse, kort og nyheder.
Hollændervænget Blok I og II
Ejerforening som omfatter Reberbanegade 43-53, Ålandsgade 26-32 og Frankrigsgade 15. Om foreningens projekter, vedtægter, ordensregler, regnskab og generalforsamlingsreferater. Sundby i København.
Hostrupsvej 12-14
Omfatter 20 lejligheder. Tegninger, referater, vedtægter og håndbog til huset. Præsenterer også ejendommen og foreningen for potentielle ejere. Frederiksberg.
Jellerødhave Grundejerforening
Vedtægter og generalforsamlinger, bestyrelse, kontingent og praktiske oplysninger af interesse for beboere og potentielle nye husejere. Kokkedal i Karlebo kommune.
Juelsparken
Aalborgs største ejerforening med 216 lejligheder i størrelserne 69 m2 - 132 m2. Bebyggelsen er beliggende på en grund, der er ca. 10 tønder land (55.000 m2).
Rahbekshus
Vedtægter, husorden, regnskab, budget, nyhedsbreve, oplysning om lejlighedernes størrelse og beliggenhed.
Sortedamshus
Vedtægter, husorden, generalforsamlingsreferater, nyhedsbreve og ejendommens historie siden 1895. Sortedams Dossering 65 A-B og Helgesensgade 1. København.
Tømmergården
Referater, bestyrelse, husorden, billeder, affaldssortering og parkeringsordning. Tømmergården er beliggende på Edouard Suensons Gade, Århus.
[Home Mozilla]
Sidst opdateret:
juni 14, 2014 at 6:54:09 UTC
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker
Samfund
Sport
All Languages
Kultur