World Dansk Erhverv Fast ejendom Andelsboligforeninger
30
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om andelsboligforeninger.

Se også: 1

A/B Hesseløgård
Ligger på Østerbro i København og har 229 andelsboliger. Se foreningens venteliste på hjemmesiden.
A/B Humlegården
- en velfunderet andelsboligforening beliggende på Vesterbro med gåafstand til Enghave Plads, Kødbyen, Fisketorvet og Vesterbros mange caféer og specialforretninger. Foreningen råder over ca. 100 boliger.
A/B Skovparken 2
Om foreningen, bestyrelsen, vedtægter og referater. Omfatter 16 boliger beliggende i Nyborg.
Amagerbro, afd. Brigadevej
Har 110 lejligheder og 1 erhvervsandel og administreres af bestyrelsen. Vedtægter, husorden, køb og salg af lejlighed, vedligeholdelsesplan og venteliste. København S.
Andelsbolig-debat
Debat om andelsboliger og de forhold der vedrører denne eftertragtede boligtype. Man kan debattere nyheder og erfaringer samt læse gode råd fra andre andelshavere og bestyrelsesmedlemmer i andelsboligforeninger.
Andelsbolig.dk
En portal udarbejdet af Nykredit i samarbejde med ABF, der indeholder oplysning om jura, lånemuligheder, køb og salg af andelsboliger. Andelsboligforeninger kan gratis oprette egen hjemmeside med tilhørende elektronisk postkasse.
Andelsboligforeningen Fremtiden
Informationer og oplysninger om foreningens virke, regler og arrangementer. Århus C.
Andelsboligforeningen Majsvænget
Om foreningen, nyheder, bebyggelsen, fælleshuset, aktiviteter, galleri, kontakt og links. Ledige andelsboliger annonceres på sitet og der er mulighed for at blive skrevet på en interesseliste. Malling syd for Århus.
Andelsboligforeningen Sophienlund II
Andelsboligforening i Hillerød. Nyheder, forum, referater og links.
Andelsboligforeningen Væbnerhatten
Andelsboligforening i Odense SØ. Bestående af 32 andele med tilhørende grønt fællesareal, legeplads og boldbane.
Andelsboligforeninger.com
Et opbyggende register over andelsboligforeninger i Danmark. Relevante artikler, statistik samt tilmelding til registret findes på hjemmesiden.
Andelskollegiet Glanshatten
Andelsbaseret kollegie for unge under uddannelse. Beboerne står selv for driften i modsætning til mere traditionelle kollegier. Odense.
Andelsportal.dk
Portal for andelsbolighavere, administratorer, advokater og entreprenører. Leverandører kan tegne annoncer på sitet.
Bjerring Hus
Vedtægter, regnskabstal, og mange andre oplysninger om foreningen. Der er ingen venteliste. Nørrebro, København.
Blikfanget
Er opført 1989 og består af 16 boliger og et fælleshus. Om fællesskabet, boligerne, fællesbuser, køb, salg og kontaktoplysninger. Birkerød.
Bofællesskabet Væksthuset
Væksthuset er et bofællesskab med 16 separate andelsboliger og et fælleshus. Bofællesskabet ligger på en smuk 8000 m2 stor grund 17 km fra Århus C.
Broparken af 1986
Bestyrelse, gårdmænd, administration, ventelister og vedtægter. Foreningen består af 139 andele fordelt på 11 boligblokke i Gentofte.
Godthåbsvej 24
Består af 47 lejligheder. Vedtægter, referater, regler historie, byggesager, ventelister og kontaktoplysninger. Frederiksberg.
Holtehus
Om foreningen, beboerhåndbog, bestyrelsen, nyheder og kontaktoplysninger. København.
Hostrups Have
Andelsboligforeningen Hostrups Have
Humlebjerg
Opført i 1988 og består af 40 boliger i 1, 1½ og 2 plan. Sitet indeholder mange oplysninger om foreningen. Venteliste forefindes. Humlebæk.
Jæger
Nordens næststørste andelsboligforening med 500 lejligheder er beliggende i Jægersborggade på Nørrebro. Sitet indeholder blandt andet oplysning om foreningens kommunikationscentral, der er oprettet for at få bedre og billigere telefoni, TV og Internet.
Lollandsvej 35-39
Vedtægter, referater, nyheder og billeder. Frederiksberg.
Lysningen
Selvgroet og brugerstyret andelsboligforening. Sitet indeholder vedtægter, regnskab, budget, venteliste, beskrivelse af lejlighederne og foreningens historie siden opførelsen i 1990 i Malling syd for Århus.
Milebuen
40 andelsboliger i Albertslund. Stiftet i 1990. Foreningen har en venteliste. Se billeder, vedtægter, historie og regnskaber.
Morsøplace
Ejendommen har 74 lejligheder fordelt på 6 opgange i 3 etager. Vedtægter kan kun læses med andelshaverpassword. Det er ikke muligt at blive skrevet op på ventelisten, med mindre man kender nogen i ejendommen. Vanløse.
Seniorbofællesskabet Lumbylung
Et seniorbofællesskab på Fyn som består af lejligheder på 65m² til 95m² samt et fælleshus. Er organiseret som en selvejende institution med egen bestyrelse valgt af beboerne. Årslev.
Skejbyhøj
Vi er en andelsboligforening med 38 andele og et fælleshus. Vi har studerende, familier med børn til pensionister. Skejbyhøj er beliggende på Skejbygårdsvej i Risskov ca. 6 km fra Århus Centrum.
Stubmøllegården
Foreningen består af to ejendomme med hver 12 opgange og 180 lejligheder. Sitet har oplysninger om foreningens lokalnetværk med 2mbit internetforbindelse. Man kan kun blive skrevet på venteliste af nuværende beboere. København.
Woltershus
Andelsboligforening med 52 andelsboliger og stiftet i 2004. Vedtægter og husorden samt referater fra generalforsamlinger findes på hjemmesiden. Amager.
[Home Mozilla]
Sidst opdateret:
marts 22, 2015 at 9:05:07 UTC
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker
Samfund
Sport
All Languages
Kultur