World Català Societat Història Entitats i associacions
10

Mira també: 1

Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines
Associació dedicada a la recerca en l'àmbit de la història rural i coeditora de la Biblioteca d'Història Rural i del butlletí Mestall.
Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Catalunya, Armhc
Seguit de persones interessades en la recuperació de la veritat sobre el franquisme i les seves conseqüències sobre la societat.
Centre d'Estudis Colombins
Associació que té per objectiu la recerca, l'estudi i la promoció dels lligams històrics que hi ha, des de qualsevol vessant de la ciència, entre els Països Catalans, Cristòfor Colom i la descoberta d'Amèrica.
Centre d'Estudis Històrics de Terrassa - CEHT
Entitat que té per objectiu difondre i promoure la investigació històrica i coordinar el col·lectiu de professionals de les ciències socials de Terrassa i de la comarca del Vallès Occidental. Dades sobre l'entitat, agenda d'activitats, currículums d'historiadors, oferta i demanda de treball i enllaços.
Centre d'Estudis Històrics Internacionals
Per la col·laboració amb entitats públiques, per extendre la seva activitat a l'ambit mediterrani i per aprofundir en la història recent de Catalunya.
Cercle Català d'Història
Associació que té per finalitat promoure la recuperació de la memòria històrica mitjançant el coneixement de la història de Catalunya.
Eridu: Societat Catalana d'Amics del Pròxim Orient Antic
Difussió de l'estudi i el coneixement de la història, l'arqueologia, l'art i la cultura d'Anatòlia, Síria, Palestina-Israel, Fenícia, Mesopotàmia i Iran, dins del marc cronològic comprés entre la Prehistòria i l´arribada de l´Islam.
Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya
Entitat de recerca i divulgació d'aquells aspectes de la història de Catalunya més amagats i manipulats. Promoció d'estudis, recerques, publicacions, conferències i simposis.
Institut Internacional d'Estudis Borgians
Pàgina destinada a la divulgació historiogràfica sobre la família dels papes Borja.
Institut Nova Història
Institut que té com objectiu la realització de treballs de recerca, estudi i promoció d'aquells aspectes sobre la cultura i la història catalanes amagades o manipulades.

Aquesta categoria en altres idiomes: 11

[Teletubby Mozilla]
Darrera actualització:
Desembre 21, 2016 at 23:15:11 UTC
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres