Mira també: 1

Associació de Dones d'Andorra - ADA
Associació en defensa dels drets de la dona. Història, composició, activitats, reivindicacions, publicacions i altres serveis de l'entitat.
Associació de Dones per la Reinserció Laboral Surt
Presentació, orientació laboral, projectes, tallers i formes de col·laborar-hi.
Ca la Dona
Espai físic i simbòlic de trobada de les dones de Barcelona. Activitats, recursos, biblioteca i publicacions, espais de tertúlia i diferents grups.
Centre de Recerca de Dones - Duoda
De la Universitat de Barcelona. Presentació, programes de formació postgraduada, revista d'estudis feministas i personal dcent i investigador.
Ciberdones
Llista de distribució obert a dones cibernautes d'arreu del món, amb opinió i expressió pròpies que desitgin compartir qualsevol tema amb altres dones i que entenguin el català.
Dones de la CGT de la Universitat de València
Associació i espai de trobada de les dones treballadores de la UV: temes d'interès, racó literari, enllaços, temes laborals i llista de correu Donna.
Espai de Dones
Una iniciativa d'un grup d'usuaris de Pangea i altres col·legues per a oferir informació i recursos sobre temes de gènere.
I Congrés de les Dones de Barcelona
Congrés celebrat el gener del 1999 que va concloure amb la presentació d'un plec de propostes a l'Ajuntament de Barcelona.
Institut Balear de la Dona
Dependent de la Conselleria de Presidència i Esports. Dades, esdeveniments i enllaços relacionats.
Institut Català de la Dona
Organisme depenent de la Generalitat de Catalunya que dóna informació personalitzada sobre temes d'interès de les dones i sobre recursos existents en aquesta matèria.
Xarxa Feminista de Catalunya
La xarxa feminista és un espai simbòlic de trobada i relació entre les dones i els grups de dones que en formen part. Està obert a totes les dones i grups que s’hi vulguin vincular.

Aquesta categoria en altres idiomes: 28

[Catalan Mozilla]
Darrera actualització:
Agost 5, 2015 at 10:54:07 UTC
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres