World Català Societat Associacions
191
enllaços a les associacions de caràcter general o específic

categories 20

Mira també: 1

Ara o Mai
Associació per a la defensa del territori. Fòrum, àrees, notícies i adhesions.
Associació Catalana Contra la Contaminació Acústica
Organització sense afany de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i per lluitar contra els sorolls, les seves causes y els seus efectes.
Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà - ACIDH
Fundació privada que es dedica a ajudar les persones amb intel·ligència límit. Assessorament psicològic, laboral i social. Expliquen les seves activitats i serveis.
Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció
Punt d'encontre d'acadèmics i professionals relacionats amb l'àmbit de la comptabilitat al Principat.
Associació Catalana de Gestió Pública - ACGP
Associació formada per professionals i estudiosos/es de la gestió pública, creada al 1992, i que treballa per a la creació d'un espai comú de reflexió, debat i difusió sobre la millora de la gestió en el sector públic. Història, activitats, butlletí i com contactar-hi.
Associació Catalana de Professionals - ACP
Associació democràtica composta per professionals compromesos amb uns ideals que es concreten en un projecte renovat de país, un model de progrés social i la participació de la ciutadania en la vida pública. Activitats, actualitat, butlletí, documents i textos, fòrum i descàrregues.
Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans
Associació constituïda per advocats que han orientat la seva professió a la defensa dels drets fonamentals de la persona, tant individuals com col·lectius.
Associació Catalana per al Desenvolupament de la Mediació i l'Arbitratge -ACDMA
Entitat sense ànim de lucre que, des de 1993, té com a finalitat desenvolupar, donar a conèixer, crear opinió i fomentar els diferents mètodes alternatius de gestió de conflictes. Directori de mediadors, notícies, calendari d'activitats i enllaços.
Associació de Pares de Família Separats de Catalunya (APFS Catalunya)
Actualitat, materials i campanya cap a la custòdia compartida.
Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya
Entitat que agrupa els professionals que des de diferents disciplines (biologia, arquitectura, paisatgisme, agronomia i jardineria) treballen amb els espais verds com a element en comú.
Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Catalunya
Entitat que treballa en la recerca dels desapareguts i la denúncia i reivindicació de la justícia, la veritat i la dignitat de les víctimes de la Guerra Civil espanyola i la repressió franquista.
Associació Radical Transnacional
Presentació, noticies i activitats d'aquest grup polític.
Avalon
Associació sense ànim de lucre, formada per experts/es en dret, comptabilitat, gestió laboral , fiscal i associativa, amb la finalitat d'ajudar a les entitats sense ànim de lucre, així com servir de suport a les persones que vulguin crear una Associació, en l'àmbit de Catalunya.
Ca Revolta
Centre d'iniciatives, d'acció i d'idees crítiques, amb una perspectiva inspirada en un horitzó revolucionari. Activitats culturals i formatives de signe alternatiu.
Campus for Peace
Iniciativa de la Universitat Oberta de Catalunya amb la qual la institució vol posar les tecnologies de la informació i la comunicació al servei de la cooperació, la solidaritat i la pau.
Carriocity
Associació juvenil Eixam Xalest. Fotos i calendari.
Centre d'Estudis Joan Bardina
Associació sense afany de lucre que ofereix propostes polítiques i econòmiques contra la misèria, la corrupció, la desinformació mercantil, suborns, carències pressupostàries o abusos de poder.
Ciutadans de Catalunya
Associació de ciutadans constitucionalistes creada el 2006.
Europa Som Tots
Associació independent per al desenvolupament de l'esperit europeista en la societat catalana.
Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC)
Informació sobre vellesa, jubilació, viatges, activitats i turisme. Accés a la revista «Tardor».
Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya - FAVIBC
Les Associacions de Veïns dels barris d'habitatges de promoció pública de Catalunya.
Federació d'Ateneus de Catalunya
Federació de societats científiques i literàries que tenen per finalitat el cultiu intel·lectual i cultural dels seus associats. Serveis, entitats federades, activitats, imatges, notícies i fòrum.
Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes
Agrupació d'organitzacions catalanes amb presència internacional, per facilitar la seva relació amb entitats de la resta del món.
Federació de Mutualitats de Catalunya
Entitat que s'ocupa de la representació i la defensa dels interessos del mutualisme social català. Història, serveis, organitzacions i entitats vinculades, notícies i revista.
La Fraternitat del Vallès
Lògia maçònica. Presentació, activitats i documents.
Fundació Catalunya
Domiciliada al Principat d'Andorra, té per objecte, sense cap finalitat de profit, la defensa dels drets nacionals dels catalans, tant individuals com col·lectius.
Fundació Catalunya Voluntària
Associació juvenil per a la promoció del voluntariat, de la solidaritat i de la interculturalitat.
Fundació Ernest Lluch
Fundació en memòria d'aquest economista, polític, escriptor i professor assassinat per ETA l'any 2000: Biografia, bibliografia, agenda d'activitats de la Fundació, estatuts, organitzac ió, adhesions, fòrum i enllaços.
Fundació Jaume Bofill
Associació per al millorament social a través de la crítica i estudis constructius, i la cerca de solucions alternatives als greus desequilibris de tota mena que s'hi troben.
Fundació Obra Nostra Senyora de Fàtima
Fundació canònica del Bisbat de Barcelona, dedicada a l'acció social.
Fundació Àmbit
Institut per al creixement personal. Dades de la fundació, àrees d'acció, programa del curs i contacte.
Iniciatives i dinàmiques comunitàries - Indic
Entitat especialitzada en el disseny i realització de processos de participació ciutadana. Serveis, experiència i enllaços.
Nofumadores.org
Associació estatal per a la defensa dels drets dels no fumadors. Presentació de l'associació, articles, informes, reclamacions, denúncies, carta oberta a la ministra de Sanitat i enllaços.
Nova
Centre per a la Innovació Social que promou la innovació social amb participació popular i diàleg intercultural per contribuir a generar models socioeconòmics alternatius a la globalització, una cultura de pau i una societat més sostenible. Dades del centre, projectes, activitats i notícies.
ONG Mans Mercedaries
Organització no Governamental nascuda al si de les religioses mercedàries Fruto i de la seva tasca en missions arreu del món.
Salut i Família
Entitat privada sense ànim de lucre amb projectes sobre intercanvis de temps, vida laboral i familiar, avortament, maternitat de risc, salut reproductiva, inmigració o mediació intercultural.
Seminari d'Estudis sobre la Població del País Valencià. - SEPPV
Associació cultural que té la finalitat de fomentar i desenvolupar els estudis científics sobre la població valenciana i organitzar i propiciar qualsevol activitat encaminada al coneixement científic de la població. Publicacions, estadístiques, activitats, bibliografia i enllaços.
Servei Català del Voluntariat
Espai d'intercanvi d'experiències entre les entitats que realitzen projectes de voluntariat, els ciutadans, i les institucions públiques.
Societat Civil
Associació independent, plural i solidària que pretén promoure, organitzar i potenciar activitats socials i culturals en totes les seves manifestacions i àmbits. A La Garriga i a Reus.
Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País (Sebap)
Des de l'any 1822, associació al servei del progrés i del país. Història, antecedents, junta, comissions de treball i notícies.
Suport Associatiu
Assessorament, execució i formació per a les associacions en els àmbits Informàtic, Jurídic, Gestió Econòmica i Edicions i Comunicacions.
Tau núm. 2 - Orient de Barcelona
Pertanyen al règim escocès rectificat. Segell, calendari de reunions i notícies relacionades.
Voluntariat
Iniciativa originada des del sector associatiu, amb l´objectiu d'orientar persones de qualsevol edat interessades en el món del voluntariat.
Xarxanet
Portal de l'associacionisme i el voluntariat de Catalunya, amb l'objectiu de potenciar aquest sector en les noves tecnologies. Serveis, agenda, premsa, formació i fòrums.

Aquesta categoria en altres idiomes: 48

[Fraternity Mozilla]
Darrera actualització:
Octubre 14, 2016 at 7:15:02 UTC
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres