categories 2

Centre de Psicoterapia de Barcelona - CPB
Entitat que agrupa diversos centres de salut mental, hospitals de dia i centre terciaris de la ciutat de Barcelona.
Centre de Son de Tarragona
Presentació del centre i consells i informacions sobre la son i les seves alteracions. Consulta virtual.
Centre Londres 94
De la Fundació Nova Sageta dedicat a la salut mental, la psiquiatria y la paidopsiquiatria. Està orientada a la recuperació de problemes i conductes, tant individuals com familiars, problemes d’atenció, de conducta y trastorns psicopatològics. A Barcelona.
Familianova Schola
Centre de la Fundació Nova Sageta dedicat a la salut mental, la psiquiatria i la paidopsiquiatria. Està orientada a la recuperació de problemes i conductes, tant individuals com familiars, problemes d’atenció, de conducta y trastorns psicopatològics. A Barcelona.
Fundació Eulàlia Torras de Beà
Institut de Psiquiatria i Psicologia del Nen i l'Adolescent. Hospital de la Creu Roja.
Fundació Vidal i Barraquer
Institució privada dedicada a la prestació de serveis de salut mental. Gestionen el Centre Mèdic Psicològic, el Centre de Salut Mental de Sant Andreu i el Serveis de Salut Mental de Sta. Coloma de Gramenet. Recerca i publicacions.
Gabinet Mèdic-Psicològic Buscarons&Matas
Gabinet de Psiquiatria i Psicologia Clinica, especialitzat en trastorns addictius (a sustancies i comportamentals), i trastorns del comportament alimentari.
Grup Pere Mata
Associació amb hospitals psiquiàtrics, centres de salut mental i psicogeriatria a la província de Tarragona. Publicacions d'interés i accés a la biblioteca del centre.
TDAH Vallès
Associació sense ànim de lucre de pares i mares amb nens afectes per trastorn per dèficit d'atenció o hiperactivitat. Activitats i documents d'interès.
El Web de la Salut Mental
Departament de psiquiatria Universitat de Lleida. Apunts de psiquiatria per a estudiants i professionals novells, articles, tests i recursos de tendència biologista i psicoanalítica, a més de xat, fòrums i gent.

Aquesta categoria en altres idiomes: 12

[Psychiatrist Mozilla]
Darrera actualització:
Maig 29, 2015 at 9:45:04 UTC
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs