Llocs en Internet sobre el continent corresponents als seus arts i cultura, economia i empresa, ensenyament, esports i lleure, mapes i vistes, medicina i salut, mitjans de comunicació, societat, viatges i turisme.

Oceania és la part del món formada pel continent australià –situat entre els oceans Índic, Antàrtic i Pacífic– i per la multitud d'illes que hi ha escampades en aquest darrer oceà (excepte les més properes a l'Àsia, que es consideren asiàtiques).

categories 27

Geodoc: Oceania
El catàleg és l'instrument de referència de la Cartoteca que facilita la selecció dels documents per als estudis d'anàlisi del territori.
Illes Gilbert i Ellice - Viquipèdia
Protectorat britànic des del 1892, i una colònia des del 1916 fins el 1976. Barrejaven població micronèsia i polinèsia, van ser dividides en dues colònies diferents que van adquirir la independència poc desprès. Les illes Gilbert van passar a ser les illes principals de la República de Kiribati el 1979, i les illes Ellice són Tuvalu des del 1978.
Oceania
Enllaços de recursos de Internet sobre el tema.
Oceania - Viquipèdia
És la part del món formada pel continent australià i per la multitud d'illes que hi ha escampades en aquest darrer oceà. Estats i territoris.

Aquesta categoria en altres idiomes: 30

Palm_Mozilla2
Darrera actualització:
Febrer 24, 2017 at 7:24:03 UTC
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència