Mira també: 2

Museu d'Història de Catalunya
El Museu presenta un itinerari interactiu a través de la història de Catalunya des de la prehistòria fins a l'actualitat. Dades generals, serveis i activitats i enllaç al Centre d'Història Contemporània de Catalunya.
Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona (MHCB)
Format pel Conjunt Monumental de la Plaça del Rei, el Museu Monestir de Pedralbes, el Museu-Casa Verdaguer i el Centre d'Interpretació del Park Güell. Exposicions, activitats, serveis i dades generals.
Museu de la Conca Dellà
A Isona (Pallars Jussà). Patrimoni historicoartístic de la zona: Parc cretaci, la ciutat romana d'Aeso i altres exposicions i sales.
Museu de la Noguera
Mostra del ric patrimoni, tant d'origen islàmic com comtal que conserva aquesta zona de la Noguera sobre l'època medieval. Dades del museu, Balaguer medieval, enllaços, fòrum i activitats.
Museu de la Vida Rural
Museu etnogràfic a l'Espluga de Francolí. S'hi exposen eines agrícoles i d'oficis artesans. Dades del museu, novetats i visites concertades per a escoles.
Museu Egipci de Barcelona
Programes de formació, visites nocturnes, exposicions i expedicions a Egipte.
Museu Etnogràfic de Ripoll
Recull d'objectes de la comarca, referents als principals trets de la seva cultura: paleontologia, prehistòria, història, art, indústria, etnografia, el costumari i altres aspectes.

Aquesta categoria en altres idiomes: 18

[Mini_Mozilla]
Darrera actualització:
Novembre 20, 2014 at 7:15:10 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure