Mira també: 2

Es Baluard
Museu d'art modern i contemporani de Palma. Dades del museu, exposicions temporals, col·leccions i actualitat.
Ciutat de les Arts i les Ciències
Exposicions, Palau de les Arts, l'hemisfèric, l'umbracle, museu de les ciències i oceanogràfic.
Fundació Fran Daurel
Col.lecció d'art contemporani a la ciutat de Barcelona. Picasso, Dalí, Tàpies, Miró o Barceló hi són representats, així com la instal·lació escultòrica "Entorn-Contorn" de Josep Guinovart. Serveis, conferències, exposicions, premsa, novetats, fòrum i botiga.
Fundació Gala-Salvador Dalí
La Fundació Gala-Salvador Dalí presenta els seus tres museus (de Figueres, Púbol i Port Lligat) i la seva col·lecció i anuncia les seves activitats. Amb biografies i vídeos de Dalí i Gala. Es presenta una obra cada mes.
Fundació Tàpies
Amb seu en un edifici modernista de Lluís Domènech i Montaner en el centre de Barcelona, acull una col·lecció de les obres de l'artista català. La fundació, Antoni Tàpies, activitats, Amics de la Fundació, biblioteca, llibreria i botiga.
Institut Valencià d'Art Modern
L'IVAM té com a objectiu la investigació i difusió de l'art del segle XX i compta amb dos edificis: el Centre Juli González i el Centre del Carme. Col·leccions permanents, exposicions temporals, concerts, conferències, cursos, tallers i edició de publicacions.
Museu Cau Ferrat
La residència i l'estudi de Santiago Rusiñol a Sitges (Garraf) acull una important col·lecció de pintura de Rusiñol i d'altres artistes modernistes contemporanis.
Museu Comarcal de la Garrotxa
Secció del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) que disposa d'una col·lecció d'art dels segles XIX i XX centrada, fonamentalment, en la pintura paisatgística de l'escola d'Olot i els seus continuadors.
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
La col·lecció del museu, constituïda per un fons d'obres procedent de diverses institucions, donacions i dipòsits. Exposicions. Activitats, serveis, publicacions i «Amics del MACBA».
Museu d'Art de Girona
Col·lecció d'art del pre-romànic fins al segle XX.
Museu d'Art Jaume Morera
Les col·leccions d'aquest museu de Lleida, que s'inicien amb el paisatgisme realista i recorren les diferents etapes de l'art contemporani, fonamentalment a partir de les obres d'artistes lleidatans.
Museu d'Art Modern de Tarragona
Creat per la Diputació de Tarragona l'any 1976 amb la intenció de conservar i mostrar el patrimoni artístic d'aquesta Institució. Història, col·leccions i publicacions.
Museu d'Art Modern de Tarragona
Autors (pintura, escultura i gravat).
Museu de Belles Arts de Castelló
Informació, història, noticies, exposicions permanents i activitats.
Museu de Belles Arts Gravina - MUBAG -
Situat a la ciutat d'Alacant, ofereix al públic els principals exponents de l'art alacantí des del segle XVI fins a les primeres dècades del segle XX.
Museu del Càntir d'Argentona
Aquest museu té com objectius principals recollir, preservar, estudiar, i difondre tots aquells atuells relacionats amb l'aigua, sigui quin sigui el seu origen geogràfic, època, matèria o tipologia. Història, exposicions, Fira de Ceràmica, Festa del Càntir, activitats i botiga.
Museu Episcopal de VIc
Fons de pintura i escultura medieval i història de l'art litúrgic i de les arts decoratives de Catalunya. Col·leccions, activitats i horaris.
Museu Nacional d'Art de Catalunya
Les col·leccions del museu, activitats i publicacions. El MNAC conserva i mostra, fonamentalment, l'art català i dels territoris relacionats culturalment amb Catalunya, des del segle XI fins als anys quaranta del segle XX.

Aquesta categoria en altres idiomes: 9

[Louvre Mozilla]
Darrera actualització:
Gener 5, 2016 at 16:15:05 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure