Reculls terminològics sobre les diferents modalitats esportives.

categories 1

Mira també: 1

Diccionari d'esgrima
Diccionari elaborat pel Centre de Terminologia TERMCAT, amb la definició i amb els equivalents corresponents en castellà, francès, i anglès.
Diccionari de patinatge artístic sobre gel
Diccionari elaborat pel Centre de Terminologia Termcat que conté termes en català relacionats amb el patinatge artístic sobre gel, amb definició i amb equivalències en castellà, anglès i francès.
Diccionari de rugbi
Diccionari elaborat pel Centre de Terminologia (Termcat) que conté termes en català relacionats amb el rugbi, amb la definició i amb equivalències en castellà, anglès i francès.
Esports nàutics
Vocabulari A-Z català-castellà-francès-anglès de més de 1.000 termes, ofert pel Termcat, amb definicions, elaborat a partir de la designació de Barcelona com a seu Olímpica.
Surf de neu
Terminologia oberta del Termcat, en un fitxer comprimit en format ZIP, amb 144 fitxes conceptuals amb les denominacions en català, castellà i anglès.
Terminologia de surf de neu
Vocabulari amb definicions, català-castellà-francès-anglès, en format a-z. Extret del Diccionari de la neu, elaborat pel Termcat i els Serveis Lingüístics del Govern d'Andorra.
Terminologia dels esports d'aventura
Diccionari elaborat pel Centre de Terminologia Termcat que conté termes en català, amb definició i equivalents en castellà, francès i angles.
Terminologia dels esports d'hivern
Diccionari elaborat pel Centre de Terminologia TERMCAT, amb definició i amb equivalències en castellà, francès i anglès.

Aquesta categoria en altres idiomes: 1

[Hockey Mozilla]
Darrera actualització:
Agost 15, 2014 at 8:15:08 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure