Biblioteques que ofereixen els seus fons en línia.
Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives
Fons bibliogràfic digital format per textos sencers d'obres clàssiques en llengua catalana. Es proposa d'incloure les obres cabdals del patrimoni literari i científic de la comunitat catalanoparlant: des de tractats mèdics a textos jurídics o històrics, i les més importants creacions de la literatura catalana des dels seus orígens fins al segle XIX. Permet la recerca per autors, per títols o per matèries (CDU).
Biblioteca de Montserrat
Biblioteca digital de ciències humanes i teologia de l'Abadia de Montserrat. Informació general, catàlegs, exposicions i cercador.
Biblioteca digital de la Fundació Biblioteca Josep Laporte
Accés dels socis de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears als fons bibliogràfics d'aquesta biblioteca, especialitzada en Medicina.
Biblioteca Joan Fuster de textos electrònics
Aportació del Grup de Noves Tecnologies aplicades a l'Educació de la Universitat Jaume I i de l'Associació Cultural Aire Fresc que volen experimentar amb les possibiltats de la publicació electrònica i del text digital aplicat a l'ensenyament.
Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives
Fruit d'un conveni entre la Universitat d'Alacant i la Xarxa d'Universitats que formen l'Institut Joan Lluís Vives. Amb aquest acord es pretén, d'una banda, aprofitar, potenciar i difondre al màxim els fons digitalitzats existents a la xarxa i, d'una altra, proposar i fer efectiva l'edició digital de les obres més representatives de la cultura catalana, valenciana i balear. Directori, catàleg, hemeroteca, investigació, edició, fonoteca i videoteca.
Ciberoteca
Biblioteca virtual de Bancaixa, des de la qual es té accés a milers de textos literaris, científics i tècnics, i a centenars de biblioteques virtuals disponibles en Internet.
Rialc
Repertorio Informatizzato dell'Antica Letteratura Catalana. De la Universitat de Nàpols Federico II. Inventari de poesia catalana dels segles XIV i XV

Aquesta categoria en altres idiomes: 11

[Angband Mozilla]
Darrera actualització:
Novembre 8, 2015 at 2:35:03 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure