Recursos educatius per a l'ensenyament de les Ciències de la Vida: Biologia, Medicina, Veterinària, Farmàcia, Medi ambient, etc.
adn-dna.net
Aula virtual de ciències de la naturalesa.
La Circulació Sanguínia dels Vertebrats
Descripció de l'aparell circulatori dels peixos, dels amfibis i dels mamífers.
Ciències de la naturalesa
Pàgines amb recursos per a l'ensenyament i aprenentatge de les ciències de la naturalesa per a primària i secundària.
El cos humà
Fitxes didàctiques per utilitzar el CD-ROM de Zeta Multimedia El cos humà 2.0.
Les Drogues
Procedència, consum, efectes, dependències produïdes per: heroïna, cocaïna, cannabis, LSD, antidepressius, l'alcohol i el tabac. El dòping. Realitzat a l'Escola Santa Clara.
Escola oberta. Educació per a la salut
Recull d'adreces i materials d'interès per a l'educació per a la salut.
Estudi dels arbres de Catalunya
Conjunt d'activitats per treballar a l'aula el CD-ROM guia per conèixer els arbres. Es presenten com unitats didàctiques i fitxes de treball. Unitats didàctiques concretes per a primària. Crèdits comuns o variables de l'ESO sobre botànica. Crèdits de síntesi de segon cicle de l'ESO. Pràctiques dins la matèria de biologia del Batxillerat. Treball de recerca de 2n de Batxillerat.
Fem ciència
Espai virtual d'aprenentatge, comunicació i interacció entorn de l'ensenyament de les ciències a l'educació infantil i primària.
Fulles Comptades.
Aquesta web ha estat realitzada com una activitat del crèdit variable petites investigacions. S'han estudiat els següents arbres: el plataner, l'alzina, la morera. realitzada per alumnes de Primer d'ESO de l'escola St. Lluís Gonçaga.
Herbari
Herbari virtual amb fitxes que contenen informació i una foto de cada planta. Realitzat a l'Escola El Puig.
Història de la penicil·lina
Història del descobriment i vida dels descobridors, els antibiòtics, l'estructura molecular, l'efectivitat i resistència bacteriana i els efectes secundaris. Realitzat a l'Escola Santa Clara.
IES Montserrat Biologia i Geologia
Departament de Biologia i Geologia. Pràctiques, treballs de recerca i consulta de les assignatures.
El Jardí Botànic Pius Font i Quer
A iniciativa del departament de Ciències de l'IES Escola del Treball de la ciutat de Lleida. Aquest jardí ha nascut amb el desig de fornir una àmplia col·lecció d'espècies bàsicament arbòries, però també arbustives i fins i tot herbàcies, que fos representativa de la flora universal.
L'Aigua a Manresa
S'esquematitza les fases del tractament de l'aigua des que surt del riu Llobregat al seu pas per Balsareny, fins que torna al riu ja depurada a la sortida de Manresa; passant per la planta potabilitzadora i la depuradora d'aigües residuals. S'envia també un missatge de conscienciació vers l'estalvi d'aigua. realitzat a l'IES Pius Font i Quer.
Els Microorganismes
Conté una guia didàctica i una pàgina amb activitats. Està dirigida preferentment a alumnes d'educació secundària.
El moviment i la salut
Projecte del CEIP Marianao on podeu trobar informació sobre: sistema óssi, sistema muscular, articulacions, moviments correctes i incorrectes, postures correctes i incorrectes, lesions més comunes i la seva prevenció.
Els sistemes de control de l'organisme humà
Funcionament del sistema nerviós i hormonal. Patologies. Realitzat a l'IES Arraona.
Temps d'Ecologia
Aquesta Web es proposa els següents objectius: facilitar la recerca d'informació sobre ecologia i mediambient, fomentar la participació dels joves estudiants en l'ordenació i producció d'aquesta informació, interrelacionar els treball sobre ecologia fets pels estudiants d'aquest tombant de segle, oferir aquest espai d'Internet per a publicar nous treballs relacionats amb la temàtica ambiental. Realitzat a l'IESI la Bisbal.
Els vigilants de la pluja
Dins del projecte Comenius, s'ha analitzat el pH de l'aigua de pluja de la zona de La Bisbal d'Empordà per tal de determinar si es pateix el problema de la pluja àcida. realitzat a l'IESI La Bisbal.
La Vinya, el vi, i el cava
Inclou la descripció del procés d'elaboració del vi i el cava. Imatges, animacions i vídeos de les diverses varietats de raïm. Vocabulari del món del cava. Fitxa pedagògica del projecte. Realitzat a l'IES Milà i Fontanals.
[Earth Mozilla]
Darrera actualització:
Abril 22, 2016 at 4:24:11 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure