World Català Educació Associacions
27
col·lectius de membres relacionats amb la comunitat educativa

categories 4

Associació d'Orientadors/es de les Illes Balears (AOIB)
Destinada als professionals de l'orientació i als alumnes i ciutadans interessats en l'orientació educativa, acadèmica, professional o laboral.
Associació de Professors de Física i Química de Catalunya - APFQC
L'objectiu d'aquesta associació és disposar d'un instrument que doni suport als professors en tots els aspectes relacionats amb l'ensenyament i divulgació de les ciències físiques i químiques.
Axia
Associació civil, sense ànim de lucre, integrada per persones que exerceixen o han exercit càrrecs de direcció a l'educació pública de Catalunya. Organització, notícies, activitats i enllaços.
Ciberespiral
Associació espiral: educació i tecnologia. Col·lectiu de professors, tècnics, investigadors, estudiants i entitats, interessat en la promoció i l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'educació (TIC).
Dret a escollir
Plataforma per defensar els drets fonamentals dels pares en l'educació dels fills, amb llibertat i pluralisme. Declaració, documents, dossier de premsa, enllaços, fòrum i adhesions.
Som Escola
Conjunt d’entitats cíviques, culturals i educatives que, arrel de les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l'ensenyament a Catalunya.
Taula per l'Educació en Comunicació
Plataforma promoguda per Aulamèdia per tal de crear diferents línies d'actuació sobre l'educació en comunicació. Contingut del manifest i informació sobres la propera assemblea.

Aquesta categoria en altres idiomes: 15

[Desk Mozilla]
Darrera actualització:
Gener 26, 2017 at 17:45:09 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure