Enllaços a associacions empresarials, directoris i altres serveis que no tinguin lloc específic a /Serveis.

categories 3

Centre Català del Plàstic
Consorci integrat per la Generalitat de Catalunya (Departament d'Indústria), la Universitat Politècnica de Catalunya, l'Ajuntament de Terrassa i diverses associacions d'empreses del sector del plàstic. Les seves funcions són bàsicament la divulgació i difusió del coneixement i la formació científica i tècnica, a més de la prestació de serveis a la indústria del sector del plàstic.
Centre de Sanitat Avícola de Catalunya i Aragò
Entitat per la millora de la producció, la productivitat i la qualitat dels productes avícoles, objectiu que condueix a millorar la situació sanitària de les aus.
Emporion
Guia Comercial i Industrial del Baix Llobregat i Catalunya
Fundació Roca i Galès
La fundació té per objectiu la promoció i difusió del cooperativisme al Principat, com a element indispensable de l'economia social, i també treballa pel coneixement i defensa del patrimoni natural i el benestar social als Països Catalans.
Guia temàtica d'Economia i Empresa
Selecció d'enllaços web sobre economia i empresa realitzada per la Biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra. Inclou informació sobre estadística, logística, comptabilitat i directoris d'empreses entre d'altres temes.
Hostaldata
Legislació referent a hostaleria.
Laboratori General d'Assaigs i Investigació - LGAI
Organisme de la Generalitat de Catalunya que té com a missió el suport tecnològic a la indústria mitjançant la realització d'assaigs de laboratori, calibracions d'equips de mesura, certificacions, formació tècnica i recerca i desenvolupament (R+D).
Negocis.com
Portal B2B que té per objectiu dinamitzar els negocis en línia entre Pymes i professionals dels diversos sectors del mercat.
Responsabilitat Social Empresarial
Web amb recursos per a empreses i consultors amb interès amb la responsabilitat social empresarial. S'ofereixen recursos per implantar bones pràctiques en aquest sentit i donar un enfocament social a l'activitat de l'empresa.

Aquesta categoria en altres idiomes: 18

[Key Mozilla]
Darrera actualització:
Agost 6, 2016 at 9:45:06 UTC
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts