World Català Economia i empresa Agricultura i ramaderia
33
Indústries d'àmbit estatal o internacional dedicades a la producció agrícola o ramadera.

Mira també: 1

Agustí Manubens
Ofereix serveis de neteja i desbrossament de solars, boscos, així com el regat amb cubes d'aigua de camps, camins i arbrat.
CCPAE - Consell Català de la Producció Agrària Ecològica
Organisme tutelat per la Generalitat de Catalunya que audita i certifica productes alimentaris conreats en criteris ecològics a Catalunya. Organigrama, certificació, descàrrega de documents normatius i comerços minoristes.
Comercial Agropecuària Llinàs
Empresa dedicada a la comercialització de bestiar i carn porcina, especialitzada en l'engreixament, carn genètica i porcina Dalland.
Cooperativa agrícola de Soses
Cooperativa agrícola dedicada a la manipulació, comercialització i conservació de la fruita dolça dels seus 151 socis agricultors. Destaca la producció de préssec, nectarina i pera. Situada al Baix Segre, Lleida.
DARP - Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Administració de la Generalitat de Catalunya on té desplegades les seves competències legals en el mon rural, l'agricultura, la ramaderia, la pesca i la indústria agroalimentària.
Estades per a cavalls
Finca ubicada a les Franqueses del Vallès i dedicada a la recuperació de cavalls. Situació i instal·lacions.
Francesc Casas
Consultor de cultius ornamentals. Assessorament tècnic de conreus ornamentals, anàlisis, malalties i instrumental. Especialitzats en flor.
Fuives
Granja d'Olvan (Berguedà) on es cria l'ase autòcton català, o guarà, una espècia pròpia del Principat en perill d'extinció.
Girona Fruits
Cooperativa fructícola de les comarques de Girona, producció de diverses varietats de: poma, pera, préssec i nectarina. Informació de l'empresa, els fructicultors, la fruita i les zones de producció.
Granja Quirch
Empresa familiar agrària de Campllong (Gironès)dedicada a la cria de vedelles per millora genètica. Fira de campllong, vedelles per recria, història de l'empresa i contacte.
Granja Sant Jordi
Granja avícola de producció, distribució i exportació d´ous frescos i ovoproductes de gallines ponedores.
Grup Batallé
Empresa de Riudarenes (La Selva) que es dedica a comercialitzar reproductors porcins per a vida, escorxar bestiar porcí i elaborar pernil curat, entre d'altres activitats.
Grup de Sanejament Porcí de Girona
Associació sense ànim de lucre, on sagrupen totes les explotacions porcines Girona amb lobjectiu de vetllar per la sanitat del sector porcí. Presentació, notícies, legislació, àrea tècnica, àrea socis i enllaços.
Hortec
Societat cooperativa catalana creada al 1991 entre diversos pagesos que practicaven l´agricultura ecològica al Principat. Facilita la tasca comercial i de distribució dels productes.
IRTA - Institut de Recerca i Tecnològica Agroalimentaria
Institut d'investigació de la Generalitat de Catalunya a fi de contribuir en la millora del sectors agrari, alimentari, forestal i pesquer.
Liderflor
Empresa de Gavà (Baix Llobregat) dedicada a la importació i venda de flors, arbres i plantes artificials.
Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya
Mercat majorista de comercialització de flor i planta ornamental ubicat a Vilassar de Mar. Està integrat per més de 450 socis i més de 4.500 compradors, reunint tot tipus d'empreses relacionades amb el món de la floricultura i horticultura ornamental.
Miquel Avícola
Granges especialment concebudes per a la recria de reproductores, tant pesades com lleugeres, mitjançant sistemes moderns en incubació. Presentació, l'empresa, producte, explotacions, situació i contacte.
Morera
Producció de llavors, aliments i productes per a animals i artícles relacionats amb la producció agrícola.
Nutriblock
Fabricant de productes d'alimentació animal.
OLINT
Referència del sistema superintensiu de plantacions d'oliveres. Pots trobar informació, notícies i novetats relacionades amb el sector de l'oli.
Orbitec Internacional
Comerç internacional d'additius i aromatitzants per a pinso, complements vitamínics, ingredients nutritius i altres productes veterinaris.
Palau i Fills
Ofereix un ventall molt ampli d’articles de conill. Disposa de centre d’inseminació, granges de cria i d’engreix, escorxador, sala d’especejament i sala d’elaborats.
La pesca i el mar
Apartat de la web del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca dedicada a la pesca i el mar.
Provetsa
Empresa d'assessorament de granges, control reproductiu, anàlisis i gestió de residus, des d'Osona.
Ramaders de Muntanya del Berguedà
Empresa que comercialitza vedella i pollastres. Venda, comandes i adreces de contacte.
Transporterra.com
Botiga virtual de venda d'adobs i terres a domicili. Adobs, complement per jardí i graves.
Unió Agrària Cooperativa
Creada l'any 1942 com a primera entitat aglutinadora dels moviments associatius del camp a les comarques de Tarragona. Dades de l'entitat, cooperatives, productes i instal·lacions.
Vallcompanys
Grup empresarial de Lleida dedicat a la producciò porcina avícola i elaboració de pinsos.
Vedella Bencriada
Grup carni de Banyoles (Pla de l'Estany) amb escorxadors, carnisseries, granges i transport propis.
Vivers Casa Paraire
Empresa situada a Bordils (Gironès) i dedicada a la producció d'arbres i arbustos per a jardineria i ornamentació pública, amb distribució a Portugal, Països Catalans, França, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Alemanya i Anglaterra.
Vivers Planas
Extensió de més de 100 hectàrees de cultiu dedicades a la producció de plantes llenyoses d'exterior de mitjanes i grans dimensions.
Viñals Soler
Empresa del sector carni industrial de bestiar boví i oví.

Aquesta categoria en altres idiomes: 30

[Farmer Mozilla]
Darrera actualització:
Desembre 29, 2016 at 15:05:07 UTC
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts