Aquesta categoria engloba totes aquelles seus web relacionades amb Organitzacions sobre la Ciència i la Tecnologia que es trobin en llengua catalana.

categories 9

Mira també: 1

Agrupació Astronòmica de Barcelona (ASTER)
Entitat privada sense afany de lucre, fundada l'any 1948 i d'àmbit d'actuació circumscrit a Catalunya, que reuneix els afeccionats a l'astronomia i ciències afins.
Associació Catalana de Comunicació Científica
L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) es constitueix el 1990 com a entitat professional que agrupa comunicadors científics, periodistes especialitzats, científics, divulgadors i editors de l’àmbit català amb interès per comunicar la informació científica en els mitjans escrits i audiovisuals.
El Barranc de Biniaraix
Un estudi del Barranc de Biniaraix, fotos sobre el paisatge i activitats etnografiques.
Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB)
Centre de recerca del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), que depèn del Ministeri d'Educació i Ciència, especialitzat en Biologia Marina, Limnologia i Ecologia.
Centre de Supercomputació de Catalunya
El Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) és un consorci de caràcter voluntari. L'objectiu del CESCA és gestionar un gran complex de sistemes de càlcul i de comunicacions per donar servei a la universitat i a la recerca, tot basant-se en tres eixos d'actuació: la supercomputació, les comunicacions i la promoció.
Centre Mediterrani d'Investigacions Marines i Ambientals (CMIMA)
El centre, situat al Passeig Marítim de Barcelona, pertany al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i acull l'Institut de Ciències del Mar de Barcelona (ICM) i la Unitat de Tecnologia Marina (UTM). Recerca, vaixells, serveis, personal, campanyes, projectes i bases de dades.
Centre Tecnològic Forestal de Catalunya - CTFC
Centre de recerca aplicada, formació i transferència de tecnologia situat a Solsona. El CTFC és un consorci format pel Consell Comarcal del Solsonès, la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida la Fundació Catalana per a la Recerca i la Generalitat de Catalunya.
Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC)
Delegació a Catalunya. Presentació, novetats, serveis i documents.
Grup de Científics i Técnics per un futur no nuclear - GCTPFNN - Barnagel - Ecotrel - Entesa Catalana per una energia neta i renovable - Sistema energètic sostenible, tant a Catalunya com a la resta del món.
Som gent de les ciències i de les tècniques procupada per la insostenibilitat dels sistemes energètics, tant a Catalunya, com a l'estat espanyol i al món. Sistemes energètics insostenibles tant a nivell ecològic, com econòmic, social i cultural, doncs són sistemes energètics basats en fonts d'energia brutes i no renovables, a més de ser molt ineficients
Institució Milà i Fontanals
Centre dependent del CSIC. Butlletí informatiu, la institució, els departaments, enllaços, biblioteca i etnografia.
Institut Català de l'Energia
Entitat per a promoure que es duguin a terme projectes d’innovació tecnològica, tant en el sector industrial com en el terciari i el de transport.
Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial - INTA:
Organisme Públic d’Investigació especialitzat en la investigació i desenvolupament tecnològic aeroespacial.
Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE)
Entitat pública que busca promoure l'eficiència energètica i l'ús racional de l'energia, així com donar suport a la diversificació de les fonts d'abastament i impulsar la utilització de les energies renovables.
Institut Universitari de Ciència i Tecnologia IUCT
Presentació, novetats, localització, serveis d'anàlisi i consultoria i formació. Empresa d'innovació i desenvolupament tecnològic, que té per objectiu el desenvolupament, implantació i promoció de noves tecnologies i productes per als sectors Químic, Farmacèutic, Química Fina, Mediambiental i Alimentari, entre d'altres.
Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Amb informació general, catàleg d'exposicions, informació per a les escoles, col·leccions, serveis, agenda, notícies, fòrums, xat i enllaços. És integrant del sistema mNAC on s'agrupen diferents museus diferents cadascun diferent per la seva singularitat.
Mètode - Revista de divulgació científica
Revista Valenciana de divulgació científica, de periodicitat trimestral i amb un anuari que recopila els millors articles i monogràfics de l'any.
Parc científic de Barcelona
Estructura del sistema d'innovació creada per la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Fundació Bosch i Gimpera i la Caixa Catalunya
Parc tecnològic del Vallès
Parc tecnològic situat a Cerdanyola del Vallès, per al suport i el foment de l'investigació tecnològica
Societat Catalana de Biologia
Filial de l'IEC. Els objectius bàsics de la SCB són reunir els professionals i els estudiosos de les ciències de la vida que se senten units per una llengua i una cultura comunes i difondre el desenvolupament de la ciència que es fa las Països Catalans arreu del món mitjançant les relacions entre científics i institucions científiques.
Societat d'Història Natural de les Illes Balears - SHNB
Inclou el Bolletí de la Societat, les activitats, projectes i dades útils per als naturalistes que cerquin informació sobre les Illes Balears o sobre bibliografia de temàtica naturalística.

Aquesta categoria en altres idiomes: 18

[Mozilla]
Darrera actualització:
Gener 27, 2017 at 3:45:04 UTC
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional