Informació d'institucions, grups i equips de recerca en Física
Centre Especial de Recerca en Astrofísica, Física de Partícules i Cosmologia (UB)
Centre interdisciplinar de la Universitat de Barcelona. Reuneix investigadors dels departaments d'Astronomia i Meteorologia, Estructura i Constituents de la Matèria i Física Fonamental.
Grup de recerca en comunicacions (URL)
Grup del Departament de Comunicacions i Teoria del Senyal de la Universitat Ramon Llull. Aquest grup està especialitzat en el àmbits següents: comunicacions digitals, software radio, compatibilitat electromagnètica, circuits de microones, circuits de radiofreqüència, telefonia i dispositius òptics
Institut de Ciències Fotòniques (DURSI-UPC)
L'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) va ser constituït durant el mes de març de 2002, amb lobjectiu de desenvolupar recerca bàsica i aplicada, formació i transferència de tecnologia en les diferents branques de les Ciències Òptiques i Fotòniques.
Laboratori d'Instrumentació per a Física d'Altes Energies - URL
Grup de recerca del Departament d'Electrònica de l'Escola d'Enginyeria i Arquitectura de la Universitat Ramon Llull. L'objectiu d'aquest grup es l'elaboració de l'electrònica d'adquisició de dades per a experiments de física de partícules.
Laboratori de Mesures Magnètiques i Tèrmiques
Informe sobre les línies de recerca del grup, publicacions, patents i mètodes instrumentals dels que disposa.
Observatori de l'Ebre
Aquesta institució s'ha dedicat des dels orígens a l'estudi dels fenòmens físics d'interacció que es produeixen en el sistema Sol-Terra. Ha fonamentat el seu treball en dues vessants principals. D'una banda, l'adquisició de dades i la mesura de paràmetres que ens permetin una caracterització dels fenòmens estudiats i, de l'altra, a l'estudi de les pertorbacions del camp geomagnètic degudes a l'activitat solar.
[Mozilla Einstein]
Darrera actualització:
Desembre 7, 2016 at 11:45:11 UTC
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional