Aquesta categoria engloba totes aquelles seus web relacionades amb les institucions biològiques que es trobin en llengua catalana.

Mira també: 1

Centre d'Història Natural de la Conca de Barberà - CHNCB
Entitat sense ànim de lucre, que pretén l'estudi, la divulgació i la preservació del patrimoni natural de l'entorn de les muntanyes de Prades i de la comarca de Conca de Barberà. Enllaços d'interès, el butlletí "Reboll", serveis, activitats, notícies i localització de l'entitat.
Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB
Presentació, dades d'assistències, educació ambiental, divulgació, campanya de recollida de tortugues, cria d'espècies i què fer si et trobes un animal ferit. Menorca.
Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Presentació, fitxes zoològiques, pràctiques de Zoologia, exposició sobre Madagascar i cursos d'extensió universitària. Facultat de Biologia de Barcelona.
Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)
Centre d'investigació biomèdica integrat pel Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (DURSI), la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona , l'Hospital Clínic de Barcelona i l'Institut d'Investigacions Biomèdiques de Barcelona del Consell Superior d'Investigacions Científiques (IIBB-CSIC).
Institut d'Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB)
Centre propi del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) format per tres Departaments: Farmacologia i Toxicologia, Neuroquímica i Patologia Experimental, que pretén impulsar la investigació en Biomedicina a Catalunya.
Institut de Biologia Molecular de Barcelona (IBMB)
Institut dedicat a l'estudi dels mecanismes moleculars i genètics implicats en processos biològics rellevants pel desenvolupament i la fisiologia dels organismes vius. Funcionament, programes de recerca, actualitat, serveis i activitats.
Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar i Palasí"
Unitats de recerca i serveis de l'institut. De la Universitat Autònoma de Barcelona.
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Localització, centres i departaments que el componen, Programes i activitats, serveis i productes, informació científica i anuncis. Centre dedicat a l'investigació científica i transferència tecnològica en l'àmbit de l'agricultura i la indústria agroalimentàries.
Societat Catalana de Biologia
Història, objectius, estatuts, seccions, activitats científiques i docents, publicacions, premis, com fer-se soci, notícies i altres. Societat filial de l'Institut d'Estudis Catalans.

Aquesta categoria en altres idiomes: 3

[Mozilla]
Darrera actualització:
Març 27, 2014 at 8:15:06 UTC
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional