Enllaços a pàgines web escrites en català sobre programes sardanistes de ràdio.

Mira també: 1

Catalunya Ràdio: La Sardana de l'Any
Conté les gravacions de tots els concerts finals del concurs La Sardana de l'Any des de l'any 2006. També inclou l'àlbum fotogràfic amb les millors imatges.
Catalunya Ràdio: Sardanes
Pàgina sardanista de Catalunya Ràdio. Permet escoltar els dos programes de la cadena que només s'emeten per Internet (So de Cobla i sarda.net).
Compàs de Cobla
Programa sardanista presentat per Jordi Canaleta a diverses emissores catalanes.
Esclat de tenora
Web de l'espai sardanista de Ràdio Vilafant, des d'on es pot accedir també al podcast del programa.
Fes ta festa
Programa sardanista i de cultura popular catalana dirigit per Jesús Ventura. És hereu de l'espai que, amb el mateix nom i director, va començar a emetre's a Ràdio 4 el mes de setembre de 1989.
Llevantdetaula off
Fotos divertides, vídeos i la gresca que es viu a la rebotiga del programa sardanista Llevant de Taula, de Ràdio Arrels, a la Catalunya Nord.
Mans
Programa que Catalunya Ràdio dedica els matins de dissabte i diumenge al món de la sardana i de la música de cobla.
Mans - Blog
El programa Mans, de Catalunya Ràdio, complementa la pàgina oficial amb aquest blog on hi trobareu els continguts més dinàmics referents al programa o a la música tradicional i de cobla.
Nostra dansa
L'espai sardanista de Ràdio Manlleu. Presenta una selecció de sardanes, novetats discogràfiques, informacions sardanistes i un espai per les peticions dels oients. És l'espai més veterà de l'emissora, i supera els 1000 programes emesos, durant més de 20 anys. L'equip del programa el conforma un ampli grup de joves coordinats per en Joan Bofill.
La nostra música
Espai sardanista de Ràdio Cabrera, presentat per Syra Boix i produït pel Col·lectiu de Mitjans Audiovisuals de Cabrera de Mar. Podeu sentir el programa des de la mateixa pàgina.
Renaixença
Un dels espais més veterans de la programació de Ràdio Castellar, de la mà de Jordi Garrigós.
Roda d'amics
El programa que Ràdio Sant Cugat dedica cada diumenge al món de la sardana, la sarsuela i a la selecció musical que trien els seus oients. L'hora sardanista és de 10 a 11, i el darrer programa sempre està disponible en format mp3.
Sants Sardana
El programa sardanista que emet Sants3Ràdio des de l'any 2002, sota la direcció de Josep Muntaner.
Sardanes en blau
Programa sardanista de Canal Blau FM, l'emissora vilanovina que es pot sintonitzar a les comarques d'El Garraf i de l'Alt i Baix Penedès. Des d'aquesta pàgina es poden escoltar a la carta els programes ja emesos.
Va de sardanes
Espai d'Ona Codinenca, l'emissora municipal de Sant Feliu de Codines, realitzat per en Miquel Turigues.
[Singer Mozilla]
Darrera actualització:
Juliol 1, 2016 at 15:45:06 UTC
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages