categories 6

Mira també: 1

Etnocat
Etnocat és un directori de recursos sobre el patrimoni etnològic i les manifestacions de cultura popular i tradicional catalana. En aquesta pàgina hi trobareu un apartat dedicat a la música.
Gremi de Campaners Valencians
Associació cultural fundada l'any 1989 i dedicada a recuperar la tradició de tocar les campanes manualment. Els seus membres, més de 220, toquen actualment en tres catedrals valencianes (Castelló, Sogorb i València), entre d'altres campanars.
Gremi Sacaire
Pàgina web del sac de gemecs. Tot sobre aquest instrument tradicional.
Jaume Arnella
Web de «l´últim romancer en actiu dels Països Catalans». Discografia i historial d'un dels artistes més destacats i actius en el camp de la música tradicional catalana. Cofundador l'any 1988 del «Tradicionàrius».
Josep Bonamusa i Vidal
Constructor de gralles catalanes, dolçaines valencianes i gaites de l'Ebre.
La música del poble
Aplec de cançons tradicionals valencianes cantades a la Marina Alta, feta per Josep Sendra i Piera. Cançons de conreus, satíriques, de festa, de bressol, infantils, jocs musicals, danses i instruments autòctons.
Nou Romancer
Grup de músics de Mallorca que pretén recuperar la tradició antiga dels romanços. Història, components, concerts i fotografies.
QRambla
Associació de Girona de músics i balladors de carrer, nascuda per organitzar un cicle de ball estable a la Rambla de Girona tots els dijous de primavera i tardor. Apartat de calendari, arxius de so i fotografies.
Ramon Cardona
Pàgina personal d'un professor de balls tradicionals. Informació sobre els cursets que imparteix, les dates, informació sobre la música folk i enllaços cap als grup de què forma part.
Rodasons
Programa de TV3 dedicat a la musica tradicional nascut el 1994 al Canal 33. Agenda d'activitats i recull informatiu del contingut dels programes ja emesos.
Xaloc Música
Grup de música tradicional de Mallorca. Actuacions, components, currículum, discografia, cançons, àlbum, contactes i enllaços.
Xeremies i Xeremiers a Mallorca
Història d'aquest instrument de la família de les cornamusses i dels músics que les toquen. Història, partitures, midis, fotografies, luthiers, enllaços i MP3.
[Musician Mozilla]
Darrera actualització:
Febrer 24, 2017 at 7:24:04 UTC
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages