Capella de música de Santa Maria del Pi
Associació cultural de la parròquia de Santa Maria del Pi de Barcelona. Cor de cambra dedicat preferentment a la música religiosa antiga. Informació sobre concerts i activitats.
Centre Coral
Llista de correu del cant coral català. Fitxes de cors, corals, orfeons, partitures, debats, agenda, concerts, cursos i altres notícies i actualitat.
Cor Albada
Web del Cor Albada de l'Agrupació Cor Madrigal de Barcelona, que està format per joves de 14 a 25 anys. Inclou informació sobre la història del cor, el director, els membres, les activitats i un àlbum de fotos.
Cor Aulos
Associació musical i cultural de Sant Cugat del Vallès.
Cor de cambra Lieder Camera
Fundat a Sabadell el 1990, dirigit per Xavier Pastrana i l’Oriol Castanyer. Discografia, cançónova i programes.
Cor de la Universitat de Barcelona
Història i activitats d'aquesta formació.
Cor Vivaldi
Cor Vivaldi - Petits Cantors de Catalunya és el cor d'una escola privada barcelonina, la Institució Pedagògica Sant Isidor-IPSI.
Coral Carlit
Coral de Barcelona especialitzada en el cant gòspel i espirituals negres.
Coral Càrmina
Cor barceloní especialitzat en el repertori simfònico-coral. És el cor col·laborador de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) des de la 1986-87.
Coral de l'Il·lustre Col·legid'Advocats de Barcelona
Participa activament a la majoria dels actes solemnes del Col·legi, en actes d'Òrgans supra col·legials i ofereix dos concerts cada any (Concert d'Estiu i Concert de Nadal). Repertori, membres i agenda.
Coral Espigol
Cral del barri de Gàcia de Barcelona, fundada el 1979 per Quim Mañós. Agenda, repertori, història, fotografies i enllaços.
Coral Laetare
Cor mixt de joves veus amb formació musical de L'Alt Maresme. Història del cor, concerts, partitures, premis, local d'assaig i nous cantaires.
Coral Laroc de Vilafranca del Penedès
Agenda de concerts, història, imatges i repertori.
Coral Noves veus
Coral de veus mixtes de Capellades (Anoia), membre de la Federació Catalana d'Entitats Corals. Història, cantaires que la integren, calendari de concerts i fotografies.
Coral Polifònica Benicarlanda
Web d'aquesta agrupació musical de Benicarló.
Coral Sant Gregori
Agrupació local de cant coral de Sant Gregori, municipi del Gironès.
Coral Terpsícore
Història d'aquesta coral de Valls, amb un ampli repertori de música tradicional, popular, espirituals o gospel. Història, activitats, convcerts, integrants, director i agenda.
Coral Verge del Camí
Cor de Cambrils (Baix Camp) fundat l'any 1968. El seu repertori comprèn diferents estils i èpoques i hi destaca la polifonia religiosa i la cançó popular catalana. Ha actuat sovit al costat del conjunt instrumental de música antiga Renatus.
Coral Xeremell
Coral de Capellades (Anoia). Història, fotos, concerts i contacte.
Escolania de Montserrat
Una de les formacions més prestigioses del món en el seu gènere. Hi ha documents del segle XIII que ja testimonien l'existència d'una escolania a Montserrat i és l'escola de música més antiga d'Europa.
Federació Catalana d'Entitats Corals
Estructura, delegacions territorials, cors que formen cada delegació i les seves dades, i enllaços a les corals amb pàgina web.
Festival Internacional de Música de Cantonigròs
Festival basat en la competició i exhibició de música coral mixta, veus iguals femenines, cors infantils i danses populars, que se celebra tots els anys a Cantonigròs (Osona) durant 4 dies del mes de juliol.
Gospel Viu!
Grup vocal amb repertori gospel i black spiritual, principalment.
Orfeó de Sabadell
Orfeó fundat el 1904. Història, organització, agenda, notícies, arxiu fotogràfic i celebració del centenari.
Orfeó Universitari de València
Fundat l'any 1947 per Jesús Ribera Faig, està format per estudiants, graduats i professors de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica de València.
Petit Comité
Grup mixt de música que interpreta a capel·la un repertori de temes de diversos autors i estils. Són tots de Barcelona i rodalia. Història, notícies, agenda, recursos i contacte.
Quodlibet Grup Coral
Formació de Molins de Rei (Baix Llobregat) que inicià la seva activitat el 1982. De llavors ençà, la coral ha realitzat nombrosos concerts arreu de Catalunya, amb programes dedicats als madrigals europeus, a la música coral del modernisme i el noucentisme catalans, a la polifonia religiosa dels segles XVI i XVII, i a les cantades de nadales.
Schola Cantorum Universitaria Barcinonensis
Cor de cambra de música antiga i música religiosa de totes les èpoques.
Twocats pel Gospel
Coral de Gospel de Barcelona, fundada el setembre del 2000, dirigida per Sonia Moreno, amb uns 80 cantaires i banda de músics. Concerts, material, història i contacte.

Aquesta categoria en altres idiomes: 17

[Music Mozilla]
Darrera actualització:
Gener 5, 2017 at 20:35:06 UTC
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages