World Català Arts Literatura Crítica i teoria
4
Enllaços a llocs que versen sobre la literatura en general com a art de la paraula, o estudis crítics sobre autors, obres o períodes literaris, que per algun motiu no s'han classificat en les categories dels autors, obres o períodes corresponents.
La Cultura Catalana i l'Acadèmia
Congrés en línia organitzat per per la Universitat de Cambridge i la Universitat Oberta de Catalunya, entre el 27 de novembre i el 8 de desembre del 2000, sobre temes de literatura catalana.
Discursos d'experimentació en la narrativa catalana
Materials per a l'estudi textual i contextual de la novel·la experimental catalana dels anys 70 i 80, reunits en un projecte d'investigació de la UIB.
Guia de consulta ràpida de Literatura
Guia de referència ràpida sobre els aspectes teòrics de la literatura, confegida per Jordi Tiñena. La major part dels termes usuals en la teoria i la crítica literàries, classificats i ordenats alfabèticament: retòrica, mètrica, gèneres, història.
Política i poètica de l'etnoficció. Escriptura testimonial i representació de la veu subalterna
Tesi doctoral de Mercè Picornell, sobre les implicacions polítiques de la representació mediada de la veu subalterna en els discursos literaris, etnogràfics i testimonials.
[Book Mozilla]
Darrera actualització:
Març 4, 2014 at 8:54:03 UTC
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages