World Català Arts Associacions
22
Associacions de tot tipus dins l'àmbit de l'art i la cultura en general.

categories 6

Mira també: 1

Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi
Institució consultiva amb seu a Barcelona creada el 1775. Història i organització, fons artístic, agenda i enllaços.
Acadèmia de Cultura Valenciana
Des del seu orige en 1915 treballa i estudia la cultura pròpia dels valencians.
Acció Cultural del País Valencià
Pàgina oficial d'aquesta entitat que vetlla per la llengua i la cultura catalanes i per la identitat nacional. Actualitat, Casals Jaume I, Institució Joan Fuster i campanyes.
Associació Conèixer Catalunya (ACCAT)
Associació que pretén que la ciutadania en general, i sobretot la gent jove, coneguin el patrimoni de Catalunya en el seu conjunt. Dades de l'entitat, d'història, del territori, col·laboracions, activitats i enllaços.
Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB)
Creada el 1996 i amb seu a Palma. Història. objectius, revista, notícies, convocatòries i enllaços.
Associació de Dissenyadors Professionals - ADP
Objectius de l'associació, directori de dissenyadors afiliats, serveis, notícies i borsa de treball.
Associació de Restauradors i Conservadors d'Art de Catalunya (ARCC)
Associació sense ànim de lucre formada per professionals del món de la conservació-restauració de béns culturals i patrimoni artístic i històric.
Associació per a les Arts Contemporànies
Associació que té per finalitat l'impuls i la realització de tot tipus d'activitats dirigides al foment i la difusió de les manifestacions artístiques i de pensament compromeses amb les estètiques i les idees contemporànies, així com la creació, la recerca i els estudis. Activitats, publicacions, serveis i enllaços.
Associació Professional de la Gestió Cultural de Catalunya
Punt de trobada i la plataforma de representació i de reflexió dels gestors culturals: professionals de la gestió de les arts escèniques, el patrimoni, la música, les arts visuals, la cultura popular i tradicional i de tots els àmbits artístics o culturals.
Associació Sant Lluc per l'Art
Associació d'artistes de Mataró i comarca per impulsar el món de l'art en general.
Associació Valenciana d'Amics dels Molins (AVAM)
Organització fundada el mes de juny de 1998 a València i dedicada a promoure l'interès pels vells molins hidràulics i eòlics.
Camerata Sant Cugat
Associació per a la confluència de disciplines artístiques escèniques, la música, la dansa, el teatre i les arts plàstiques interpretatives en espectacles multidisciplinars.
Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana - CCEPC
Aquesta coordiandora aglutina una setantena de centres i instituts d'estudis culturals (locals i comarcals) de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, la Franja i l'Alguer. Serveis, publicacions, notícies, enllaços, convocatòries i centres adherits.
Fundació Enciclopèdia Catalana
La Fundació Enciclopèdia Catalana promou la recerca i difusió de la cultura catalana a través d'activitats culturals, ajuts, beques escolars i premis literaris.
Institut Cambó
Fundació Privada que té com a finalitat genèrica servir a l'interès i la realitat històrica i cultural del poble català, tot honorant la memòria de Francesc d'Assís Cambó i Batlle en la línia i les activitats prioritàries de rellançament del que foren les seves obres culturals i amb la voluntat de potenciar i fer fructificar el seu pensament cívic i polític.
Institut de Cultura de Barcelona
Museus, teatres, biblioteques, festivals, agenda cultural i directori d'equipaments.
Institut Ramon Muntaner
Fundació privada que vol donar suport als Centres d’Estudis de Parla Catalana, entitats sense afany de lucre que tenen com a prioritat la recerca i la difusió de la història, la geografia, l'etnografia, el patrimoni o la literatura dins l'àmbit local i comarcal, on actuen com a dinamitzadors culturals.
Miquelets del Regne de València
Grup de recreació històrica que intenta rescatar de l'oblit els herois i les gestes dels valencians que van lluitar per les llibertats del Regne de València.
Nau côclea
Centre de Creació Contemporània. Investigació, producció i exhibició de projectes de cultura i art contemporanis en plena natura, a Camallera.
Obra Cultural Balear
Associació que treballa a les Illes Balears en la defensa, promoció i difusió de la llengua i la cultura catalanes i de la identitat del país.
Plataforma Jovenil Valencianista
Associació juvenil que té com a objectius fonamentals la difusió i promoció de la cultura valenciana.
Òmnium Cultural
Associació promotora de la cultura catalana.

Aquesta categoria en altres idiomes: 19

[Davinci Mozilla]
Darrera actualització:
Gener 27, 2017 at 3:54:05 UTC
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages