World Bosanski Zdravlje Oprema, proizvodi i potrošni materijal
8
Medicinska i stomatoloska oprema, proizvodi i potrosni materijali u medicini i stomatologiji. Madicinski aparati, Dijagnosticki aparati
A.R.K. - medicinska oprema i potrosni materijal
Aparati. Repromaterijal. Kemikalije. Oprema za fizikalnu terapiju, kozmetologiju i fitness. Aparati i potrosni materijal u medicini.
Bawariamed d.o.o. Medicinska oprema i aparati
Bawariamed d.o.o. se bavi veleprodajom medicinskih aparata i opreme, kompletnim opremanjem ordinacija, ambulanti i klinika. Generalni smo zastupnici renomiranih evropskih firmi kao sto su: SMT-Schoblocher medizintechnik, Kruss Optronic, BOSO, Eurosilicone, Schreiber Instrumente, Cardiette, Nessler Medizintechnick, Microval, DR Lange, Streifeneder.
Delta medical
Delta Medical d.o.o je Kompanija koja se bavi uvozom i veleprodajom medicinske opreme, medicinskih pomagala, ortopedska pomagala i profesionalne opreme za opremanje ambulanti kao i medicinskih ustanova.
Dental-M online
Trgovina i servis stomatoloskih i medicinskih instrumenata i uredjaja
Djakovic Export-Import doo, Medicinska oprema
Medicinska oprema i potrosni materijal. Zastupnici za Human GmbH, Geuder AG, Haag Streit AG, Tomey GmbH, CARE diagnostica, Humanoptics AG, Peters Surgical.
Latex d.o.o.
Je ekskluzivni zastupnik i distributer Romed proizvoda za teritorij Bosne i Hercegovine. Proizvode korištene u poljima medicine, stomatologije, industrije, te u laboratorijama širom Evrope, Afrike i Azije.
MEDICAL - medicinska oprema i potrosni materijal
ZASTUPNIK svjetskog proizvodaca medicinske opreme GENERAL ELECTRIC za BiH. Osnovna djelatnost firme je opremanje zdravstvenih ustanova, privatnih ordinacija sa medicinskom opremom i potrošnim materijalom, vrhunskim ultrazvucima, rendgen sistemima i ostalom medicinskom opremom te usluge servisa za medicinske uredjaje
New Technology - Sarajevo
Distribucija i servisiranje medicinske opreme. Distributer za Radiometer-Copenhagen, VIASYS.
[Medical Mozilla]
Posljednja izmjena:
petak februar 19 21:55:42 EST 2016
Zdravlje
Domaćinstvo
Novosti
Rekreacija
Preporuke
Regionalno
Nauka
Kupovina
Društvo
Sport
All Languages
Umjetnost
Poslovanje
Računari
Igre