Informacije (Information) is a sub-group within World/Bosanski/Poslovanje/Finansije and will be containing a directory of sites that provide financial information, advice and guidance to customers and public. Informacije je podgrupa unutar World/Bosanski/Poslovanje/Finansije i sadrzava listu sajtova koji pruzaju finansijske informacije, savjete i uptstva poslovnim klijentima i siroj javnosti.
Aldi
Lokalna ne-vladina organizacija koja ima misiju da omogući gradjanima BiH participaciju u stvaranju okruzenja za razvoj otvorenog drustva sa ekonomski nezavisnim gradjanima.
Lista srednjih ekonomskih i trgovačkih škola u Bosni i Hercegovini i okruženju
Spisak sa linkovima za profile i oglasne ploče ekonomskih i trgovačkih škola u Bosni i Hercegovini i okruženju. Stranice nude mogućnost pronalaska diplomaca i komentarisanje u vezi studija.
Neovisni online Business magazin
Bosanski neovisni online Business magazin, internet portal u svezi poslovanja i finansija.
Poslovni Imenik Bosne i Hercegovine
Poslovni imenik Bosne i Hercegovine sa pregledom dvadeset hiljada tvrtki.
Poslovni magazin "Business Magazine"
Business magazin donosi vijesti iz svijeta finansija, biznisa, berzi, bankarstva, investicija, berze rada i kapitala. Magazin se stampa jednom mjesecno a sazete verzije pojedinih clanaka su dostupne na web stranicama. Cjelovit tekst dostupan je samo pretplatnicima magazina.
[Desk Mozilla]
Posljednja izmjena:
petak februar 14 00:15:04 EST 2014
Poslovanje
Računari
Igre
Zdravlje
Domaćinstvo
Novosti
Rekreacija
Preporuke
Regionalno
Nauka
Kupovina
Društvo
Sport
All Languages
Umjetnost