World Bahasa Melayu Rujukan Pendidikan Institusi Pengajian Tinggi
16
Kategori ini mengandungi laman web yang berkaitan dengan institusi pengajian tinggi dalam Bahasa Melayu.

kategori-kategori 1

Lihat juga: 2

International Islamic University Malaysia
The International Islamic University Malaysia (IIUM) offers students a unique opportunity for academic excellence and individual growth. The University is committed to a rigourous, comprehensive approach to higher learning. IIUM regards knowledge as a trust from Allah to be utilised, in accordance with His guidance, for the benefit of human life.
Kolej Komuniti Gerik
Laman rasmi Kolej Komuniti Gerik, IPT Kerajaan di Perak yang menawarkan kursus peringkat Sijil dalam bidang Automotif, Fesyen, Jahitan, ICT dan Pembuatan Perabot serta pelbagai kursus pendek. Terletak di Bukit Nasah, 33300, Gerik, Perak.
Kolej Komuniti Kok Lanas
Laman rasmi Kolej Komuniti Kok Lanas, IPT Kerajaan di Kelantan yang menawarkan kursus peringkat Sijil dalam bidang Multimedia, Fotografi, Kecantikan dan Dandanan Rambut serta pelbagai kursus pendek.
Kolej Komuniti Pasir Salak
Laman rasmi Kolej Komuniti Pasir Salak, IPT Kerajaan di Perak yang menawarkan kursus peringkat Sijil dalam bidang Automotif, ICT, Pemprosesan & Kawalan Mutu Makanan dan Pengendalian Majlis serta pelbagai kursus pendek. Terletak di 36800 Kampung Gajah Perak Darul Ridzuan.
Kolej Yayasan Melaka
Mengandungi aktiviti bulanan, hal ehwal pelajar, pendaftaran, dan francais. Terletak di 75150 Melaka.
KPMM Kolej Profesional MARA Melaka
Institusi Pendidikan Bumiputra di Melaka dalam bidang Diploma In Accountancy dan Business Studies dibawah Kementerian Pembangunan Usahawan Malaysia.
Pusat Sumber Kolej Perbankan Dan Kewangan Islam
Pusat sumber KPKI berfungsi untuk menyokong dan membantu wawasan KPKI untuk memakmurkan proses perkembangan ilmu berkaitan dengan kewangan Islam dan pelbagai cabang ilmu yang lain.
Universiti Industry Selangor (Unisel)
Memaparkan kemudahan, pembangunan, persatuan, pentadbiran, akademik, penyelidikan dan berita. Kampus di Seksyen 7, Shah Alam.
Universiti Kebangsaan Malaysia
Mengandungi maklumat universiti, peristiwa, buletin, peluang pekerjaan, dan seminar. Terletak di 43600 Bangi.
Universiti Malaya
Mengandungi maklumat tentang kursus yang ditawarkan, kemudahan-kemudahan, fakulti dan pelbagai maklumat lain yang berkaitan dengan universiti ini.
Universiti Malaysia Sabah
Tentang universiti UMS, iaitu universiti awam yang kesembilan dan salah satu universiti termuda di Malaysia. Juga mengandungi versi Bahasa Inggeris.
Universiti Putra Malaysia
Laman web UPM yang mengandungi maklumat yang berguna seperti kursus yang ditawarkan, kemudahan yang disediakan oleh universiti, senarai pensyarah, berita terkini dan lain-lain. Terdapat juga versi Bahasa Inggeris bagi laman web ini.
Universiti Sains Islam Malaysia
IPTA berteraskan pengajian Islam yang menawarkan pelbagai program akademik di peringkat Doktor Falsafah, Sarjana, Sarjana Muda, Tamhidi. Terletak di 71800 Nilai, Negeri Sembilan.
Universiti Sains Malaysia
Mengandungi maklumat tentang kursus yang ditawarkan, berita terkini dan maklumat lain yang berguna.
Universiti Teknologi Mara (UiTM) Segamat
Maklumat hal ehwal akademik, senarai pensyarah, kursus dan universiti.

Kategori ini dalam bahasa lain: 42

[Mozilla Graduate]
Perubahan terakhir:
Mei 22, 2016 at 2:24:07 UTC
Rujukan
Tempatan
Sains
Membeli-belah
Masyarakat
Sukan
All Languages
Seni
Perniagaan
Komputer
Permainan
Kesihatan
Rumah
Berita
Rekreasi