Här listas webbplatser som handlar om ämnen som till exempel matematik, fysik eller samhällskunskap - alltså sajter som man kan ha nytta av i skolarbetet. Även elevarbeten i olika ämnen listas här.

kategorier 5

Barn som kämpar för barnens rättigheter
[ Barn/Tonåringar ] Här får du möta barn i olika delar av världen, som berättar om sina liv och hur de kämpar för att få rätt att slippa vara med i krig, för att få gå i skolan, och andra saker som alla barn ska ha rätt till. (Om sidan som kommer upp är på engelska så kan du gå längst ner på sidan och klicka på "svenska")
Glosboken
[ Tonåringar/Äldre tonåringar ] Här kan elever och lärare lägga in egna glosor på olika språk, och skapa glosförhör och andra ordkunskapsövningar. Det går också att använda gloslistor som lagts in av andra användare.
Glosor.eu
[ Barn/Tonåringar/Äldre tonåringar ] Här kan elever från nybörjarnivå till universitetsstudenter plugga engelska glosor, bland annat med hjälp av olika spel. Man kan dela ut sina gloslistor så att en enskild grupp eller alla kan använda dem.
Hjärnan och Bilden
[ Barn ] Här förklaras hur hjärnan fungerar, i text och bild.
Mimers brunn
[ Tonåringar/Äldre tonåringar ] Skolarbeten, uppsatser och artiklar för både elever och lärare.
Pluggakuten
[ Barn/Tonåringar/Äldre tonåringar ] Ett forum där du kan få hjälp med såväl dina läxor som andra skolrelaterade problem enligt principen att man hjälper varandra. Forumet övervakas så att man inte ska kunna använda det för att fuska i skolan.
Svarta tavlan
[ Barn ] Här kan man lära sig alfabetet och räkning genom att trycka med musen på bilder och lyssna.
Terminen runt
[ Barn ] Skoltidning från Vissefjärdaskolan, en låg- och mellanstadieskola i Emmaboda. Här finns bilder och texter med nyheter, recensioner och andra intressanta saker.
[Directory Mozilla]
Senast uppdaterad:
februari 22, 2017 at 6:15:12 UTC
All Languages
Spel