Informatieve sites speciaal gericht en geschikt voor tieners met informatie en voorlichting over Homo-, Lesbi en Biseksualiteit.
&of - Leuvense holebi-jongeren
[ Tieners/Adolescenten ] &of (enof) holebi - jongeren is een jongerengroep in en rond Leuven voor en door jongeren die homo, lesbisch of bi zijn.
ComingOut.nl
[ Tieners/Adolescenten ] Verhalen en ervaringen van jongens en meisjes in verschillende leeftijdscategorieƫn en een forum.
De Kamkrant
[ Tieners/Adolescenten ] E-zine met nieuws, interviews, roddels en columns geschreven voor en door jongens die op jongens vallen.
Roser Coming Out Zone
[ Tieners/Adolescenten ] Nederlands oudste coming out zone, voor jongeren die uit de kast komen, oftewel er achter komen dat ze holebi zijn.
Stichting Outway
Organisatie die zich inzet voor homoseksuele jongeren en ouders met homoseksuele kinderen. Verhalen, vaak gestelde vragen en informatie over veilig vrijen.
Vereniging van Christelijke Homo's en Lesbiennes
[ Tieners/Adolescenten ] Vereniging voor christelijke holebi-jongeren met informatie over de activiteiten, algemene informatie, achtergronden, gedichten en persoonlijke verhalen.
Verliefde jongens
[ Tieners/Adolescenten ] Voor homoseksuele jongeren. Anoniem condooms bestellen, literatuur- en filmreviews, foto's, ledenprofiels, links en contactrubriek.
Wel Jong Niet Hetero
[ Tieners/Adolescenten ] Samenwerkingsverband van aangesloten Vlaamse & Brusselse holebi(homo-, lesbische & bi)- jongerengroepen tot 26 jaar.

Andere talen 2

[Tough Mozilla]
Laatste wijziging:
27 januari, 2017 op 18:36:51 UTC
Tieners
Familie
Alle talen
Kunst
Computers
Amusement
Spellen
Gezondheid
Nieuws
Mens en Maatschappij
Peuters en Kleuters
School
Sport en Hobby's