Informatieve niet commerciele sites gericht op jongeren die helpen je rijbewijs te halen.

subcategorieën 1

TheorieExamenOefenen.nl
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Theorie-examens oefenen en theorie leren voor het CBR theorie-examen (2017). Scherp geprijsd! Uitproberen? Oefen een compleet theorie-examen gratis.
Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen
[ Tieners/Adolescenten ] Het CBR, over rij-examens en het rijbewijs voor personen- en goederenvervoer. Met Shockwave Flash kun je de CBR-examens online oefenen of iemand feliciteren met zijn nieuwe rijbewijs.
Online verkeersborden oefenen
[ Tieners/Adolescenten ] Online verkeersborden oefenen voor het CBR theorie-examen.
Rijbewijs.nl
[ Adolescenten ] Site van de RDW, het CBR en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat met informatie over het halen en houden van je rijbewijs.
Rijscholen vergelijken
[ Tieners/Adolescenten ] Online alle rijscholen vergelijken van Nederland. Transparant overzicht van rijscholen in de buurt.
Rijschoolgegevens
[ Adolescenten ] Wil je weten of je goed zit of zoek je een rijschool? Zoek dan op deze site van het CBR het slagingspercentage van je rijschool op.
Theorie examen oefenen en leren
[ Tieners/Adolescenten ] Oefen en leer op Theorie-examen-oefenen.nl je theorie-examen voor de auto, motor en scooter. Één theorie-examen kun je helemaal gratis oefenen en leren.
Wegwijs in het Belgische verkeersreglement
[ Adolescenten ] De wetteksten over het Belgische wegverkeer, met hier en daar commentaar en verwijzingen naar de rechtspraak. Komende wijzigingen en EEG-verordeningen. Er kunnen vragen worden gesteld.
[Car Mozilla]
Redacteur van deze categorie:
jaan90
Laatste wijziging:
17 november, 2016 op 14:51:50 UTC
Tieners
Familie
Alle talen
Kunst
Computers
Amusement
Spellen
Gezondheid
Nieuws
Mens en Maatschappij
Peuters en Kleuters
School
Sport en Hobby's