Boeken kom je in alle vormen en maten tegen. Op school, maar ook thuis. Hier kun je informatie vinden over interesante boeken, of verslagen en samenvattingen over boeken die je voor school moet lezen.

subcategorieƫn 1

Zie ook: 1

Digitale bibliotheek voor de Nederlandse letteren
[ Tieners/Adolescenten ] Dbnl is een collectie van Nederlandse literatuur in zijn historische, sociale en culturele context. Boeken, informatie over de Nederlandse taal, boeken, kaarten en artikelen.
De Jonge Jury
[ Tieners ] Jongeren mogen meebepalen wat de mooiste boeken zijn en welke schrijver de prijs ontvangt. Kerntitels met korte omschrijving boek, leestips, bekroonde boeken, informatie over de prijs en over het bedenken van een leescabine.
Kinder en jeugdjury
[ Kinderen/Tieners ] Dit is een jury van kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar in Vlaanderen. Hier vind je hoe je mee kan doen en welke boeken er gelezen worden.
Koning Artur en middeleeuwse literatuur
[ Tieners/Adolescenten ] Aanvulling voor het leesdossier voor tweede fase onderwijs van HAVO en VWO. Verder een quiz, woordpuzzel, spelletjes en een strip.
Leesfeest
[ Kinderen/Tieners ] Nieuws over kinder- en jeugdboeken. Elke maand is er een bekende schrijver te gast. Verder vind je hier ook biografieƫn van Nederlandse schrijvers/sters, boekbesprekingen en spelletjes.
Mijnstempel.nl
[ Kinderen/Tieners ] Zelf recensies over je favoriete boeken schrijven en de recensies van andere kinderen lezen.

Andere talen 1

[Book Mozilla]
Laatste wijziging:
20 juli, 2016 op 15:54:06 UTC
School
Sport en Hobby's
Tieners
Familie
Alle talen
Kunst
Computers
Amusement
Spellen
Gezondheid
Nieuws
Mens en Maatschappij
Peuters en Kleuters