subcategorieën 6

Museumkennis
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Samenwerkingsverband van het Rijksmuseum van Oudheden, Naturalis en het Rijksmuseum voor Volkenkunde biedt informatie voor werkstukken en spreekbeurten.
Archeos
[ Kinderen ] Overzicht van de archeologie van Nederland. Hoe leefde men in de oertijd, welke periodes onderscheiden we en hoe weten we deze zaken.
De canon van Nederland
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Vijftig belangrijke onderwerpen uit de Nederlandse geschiedenis, met verwijzingen naar sites en boeken waar je meer informatie vindt.
Damiaaninstituut Geschiedeniswebsite
[ Tieners/Adolescenten ] Over de prehistorie, Egypte, de klassieke oudheid en de middeleeuwen. Met oefenstof en een verzameling links.
Het Geheugen van Nederland
[ Tieners/Adolescenten ] Uitgebreide beelden en teksten uit vaak verborgen of privé-collecties van Nederlandse culturele instellingen.
Geschiedenislokaal
[ Tieners/Adolescenten ] Startpunt voor het vak geschiedenis in het voortgezet onderwijs. Begrippenlijst, stappenplan voor het maken van een werkstuk, spelletjes en een forum.
Haagse Tijden
[ Kinderen/Tieners ] Kort overzicht van de geschiedenis van Den Haag, met tijdbalk.
NJBG
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] De Nederlandse Jeugdbond voor Geschiedenis laat zijn leden zelf helpen bij opgravingen, een prehistorische boerderij bouwen of laat zijn leden een kijkje achter de schermen nemen bij een museum en archief.
Schooltv - Vroeger & zo
[ Kinderen/Tieners ] Uitzendtijden van dit TV-programma, spelletjes over historische onderwerpen en veel informatie voor werkstukken en spreekbeurten.

Andere talen 12

[School Mozilla]
Laatste wijziging:
1 juli, 2015 op 14:51:28 UTC
School
Sport en Hobby's
Tieners
Familie
Alle talen
Kunst
Computers
Amusement
Spellen
Gezondheid
Nieuws
Mens en Maatschappij
Peuters en Kleuters