Sites die jongeren informeren of helpen om vakantie en vrije dagen te vieren.
Burgers' Zoo
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Een reis om de wereld in een dag. Informatie over het dierenpark, safaripark, het regenwoud, de woestijn en de oceaan.
Diggie
[ Tieners/Adolescenten ] Kinder- en gezinsboerderij voor kampen of weekends. Met de mogelijkheid om de boerderij te huren voor groepen.
Don Bosco Speelplein
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Plattegrond, uitleg activiteiten, ontstaan geschiedenis, openingsdata en tijden. Ook zijn er spelletjes, een forum en foto's.
Gliding Adventures Europe
[ Adolescenten ] Ervaar hoe het voelt om zelf een vliegtuig te besturen en daarmee zo lang mogelijk in de lucht te blijven, gebruik makend van thermiek, opstijgende lucht. Cursussen in Frankrijk en op Terlet (bij Arnhem).
Junior adventure
[ Tieners ] Onafhankelijke interkerkelijke stichting die actieve kampen organiseert, zoals outdoor, survival, zeil, paardrij en paragliding kampen.
Livingstone
[ Tieners/Adolescenten ] Organiseert diaconale werkvakanties voor jongeren. Informatie over reizen, aanmelden en een reis leiden.
Lobbus
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Drie weken durend kamp in de zomer voor kinderen die niet op vakantie gaan maar lekker thuisblijven in de omgeving Zeist.
OKEE Jeugdvakanties
[ Kinderen/Tieners ] Elk kind heeft een onbezorgde vakantie nodig. Actieve vakantieweken in Nederland en Belgiƫ voor de jeugd van 6 tot 16 jaar. Met een overzicht van de arrangementen en foto's.
Sociaal Kultureel Jeugdwerk Nijmegen
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Verzorgt clubmiddagen, bivakken en zomerkampen voor kinderen uit (de buurt van) Nijmegen van 6-12 jaar. Beschrijving van de activiteiten.
Stichting Kinder Vakantie Werk Haelen - Nunhem
[ Kinderen/Adolescenten ] Wat er gebeurt tijdens deze week, voor wie het is bestemd en hoe aanmelden.
Wegwijzerkampen
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Christelijke kampen voor de jeugd. Algemene informatie en online inschrijven.
Zet jezelf in beweging
[ Tieners/Adolescenten ] Thema van de dag van de jeugdbeweging in 2005 om de kracht van de jeugdbeweging te benadrukken. Promotie, missie, open brief, lokale acties, nieuws, foto's en forum.
Palm_Mozilla
Laatste wijziging:
22 maart, 2015 op 7:54:07 UTC
Mens en Maatschappij
Peuters en Kleuters
School
Sport en Hobby's
Tieners
Familie
Alle talen
Kunst
Computers
Amusement
Spellen
Gezondheid
Nieuws