Voor websites over problemen waarmee kinderen en tieners te maken krijgen.

subcategorieƫn 2

Zie ook: 1

Achter de Regenboog
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Stichting voor kinderen en jongeren, die van dichtbij te maken hebben (gehad) met het overlijden van een dierbare binnen het gezin.
Bubbels & Babbels
[ Tieners/Adolescenten ] Project voor kinderen van (ex)drugsafhankelijke ouders in Antwerpen. Informatie over de visie, het waarom en wat B & B percies doet. Opgave voor de nieuwsbrief Babbelbox.
Drankjewel.nl
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Je bent niet de enige met een drinkende ouder. Hier vind je korte verhalen van andere jongeren. Informatie over alcohol, tips, en een forum.
De Einderveer
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Begeleiding van jeugd rondom overlijden. Algemene uitleg en foto's.
In de Wolken
[ Tieners/Adolescenten ] Soms kun je te maken krijgen met verlies door de dood. Hier is informatie te vinden zoals brochures, een uitgebreide literatuurlijst en een forum.
Kinder- en Jongerentelefoon
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Het kidsgedeelte behandelt onderwerpen als pesten, verveling en echtscheiding; het jongerengedeelte gaat over zaken als verslaving, seksualiteit en eenzaamheid.
De Kinderombudsman
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Controleert of de kinderrechten in Nederland worden nageleefd door de overheid, maar ook door organisaties in het onderwijs, de kinderopvang, jeugdzorg en de gezondheidszorg. De kinderrechten zijn vastgelegd in het Kinderrechtenverdrag van de VN.
Kinderrechtencommissariaat
[ Tieners/Adolescenten ] Informeert kinderen en jongeren in Vlaanderen over hun rechten: vragen-antwoorden, campagnes. Behandelt persoonlijke vragen, klachten en suggesties over rechten. Volledige tekst Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Volledig overzicht adviezen kinderrechten aan Vlaams Parlement.
Het kinderrechtenfestival
[ Kinderen ] Het programma, de activiteiten, persberichten en een praathoek.
Kindertelefoon
[ Kinderen/Tieners ] Voor kinderen met problemen of 'gewoon gezellig met iemand willen praten'.
[Questioning Mozilla]
Laatste wijziging:
18 mei, 2016 op 8:05:05 UTC
Mens en Maatschappij
Peuters en Kleuters
School
Sport en Hobby's
Tieners
Familie
Alle talen
Kunst
Computers
Amusement
Spellen
Gezondheid
Nieuws