Jeugd afdelingen van politieke partijen en organisaties.
CDJA online
[ Tieners/Adolescenten ] "Jongeren en politiek: Gewoon Doen" zegt het Christen Democratisch Jongeren Appel. Met op de site activiteiten en discussiegroepen.
DWARS
[ Tieners/Adolescenten ] GroenLinkse Jongerenorganisatie die op komt voor een duurzame, solidaire en multiculturele samenleving. Met op de site een agenda, uitgangspunten en kandidaten voor de verkiezingen.
Jong Groen!
[ Tieners/Adolescenten ] De jongeren-organisatie van de Vlaamse groenen. Met de stokpaardjes, een gratis tijdschrift, overzicht van acties en verslagen van congressen.
Jong N-VA
[ Tieners/Adolescenten ] Jongerenbeweging van de N-VA met op de site de agenda, nieuws, een forum, beelden en een blikvanger.
Jong VLD
[ Tieners/Adolescenten ] Jonge Vlaamse Liberalen en Democraten. Met op de site nieuws, recente standpunten en een poll.
Jonge Democraten
[ Tieners/Adolescenten ] Jongerenorganisatie van D66. Programma lezen en informatie over de debatwedstrijden. Forum over onderwerpen, zoals zorg, onderwijs, veiligheid en milieu.
Jonge Socialisten
[ Tieners/Adolescenten ] Jongerenafdeling van de PvdA. Kijk hier voor het programma, de werkgroepen, afdelingen, agenda en internationale samenwerking.
JOVD
[ Tieners/Adolescenten ] Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie is sinds 2000 officieel gelieerd aan de VVD. Met op de site persberichten en nieuws.
PerspectieF
[ Tieners/Adolescenten ] Jongerenafdeling van de ChristenUnie met een bijbels perspectief. Kijk hier voor het laatste nieuws, de agenda, een forum en links.
Rood
[ Tieners/Adolescenten ] Jongerenorganisatie binnen de SP. Met roodgloeiende evenementen, nieuws, agenda en discussie.
De Vlaamse Jeugdraad
[ Tieners/Adolescenten ] Officieel adviesorgaan van de Vlaamse regering over alles wat kinderen en jongeren aanbelangt. Met onder meer verwijzingen naar jeugdraden op gemeentelijk niveau.

Andere talen 4

[Mozilla]
Laatste wijziging:
29 augustus, 2015 op 5:54:06 UTC
Mens en Maatschappij
Peuters en Kleuters
School
Sport en Hobby's
Tieners
Familie
Alle talen
Kunst
Computers
Amusement
Spellen
Gezondheid
Nieuws