subcategorieën 6

Chris
[ Kinderen/Tieners ] Landelijke christelijke kinder- en jeugdhulp. Deze site geeft informatie over vele jongerenissues, met nadruk op het Christelijk geloof en de Bijbel.
JeugdCentrale - InDeKelder
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] De gereformeerde jeugdcentrale uit Renkum en Heersum geeft hier informatie over zijn activiteiten. Foto's en een forum.
Jeugdwerknet
[ Tieners/Adolescenten ] Informatie rond jeugdwerk en jeugdverenigingen in Vlaanderen die op het Internet te vinden is op één plaats.
Jong Nederland
[ Kinderen/Tieners ] Een club voor spel en avontuur voor jongeren van 4 tot 16 jaar, met groepen door heel Nederland. Activiteitenagenda, foto's en chatbox.
Jong Nederland ASG Tilburg
[ Kinderen/Tieners ] Jeugd- en jongerenclub met een clubblad, foto album en de actualiteiten.
Jongeren Informatie Punt
[ Kinderen/Tieners/Adolescenten ] Het JIP helpt jongeren met problemen door een persoonlijke gesprek. Het biedt ook online informatie over onderwerpen als drugs, seks, wonen, werken.
Jongeren Informatie Punt
[ Tieners/Adolescenten ] Belgische site met informatie over thema's als gezondheid, onderwijs en seksualiteit. Met veel adressen, een kalender en de mogelijkheid om vragen te stellen.
Kidstegengeweld.nl
[ Kinderen ] Hoe een KidsTegenGeweld team vormen en hoe aanmelden. Tips wat te doen bij het zien van pesten en geweld.
Nationale Jeugdraad
[ Tieners/Adolescenten ] Overkoepelende organisatie voor en door jongeren waar de activiteiten van de verschillende Nederlandse jongerenorganisaties zijn ondergebracht.
Stichting Kinderpostzegels Nederland
[ Kinderen ] Het kinderfonds van Nederland dat met de opbrengst van de Kinderpostzegelactie jaarlijks projecten in binnen- en buitenland financiert voor kinderen in een achterstandssituatie.
VKSJ Haaltert
[ Adolescenten ] Deze jeugdbeweging organiseert tweewekelijkse zondagse activiteiten voor jongens en meisjes van 5 tot 16 jaar. Het hoogtpunt van elk jaar is het zomerkamp in juli.
Zachtekracht
[ Tieners/Adolescenten ] Zeildagen onder begeleiding van ervaren zeilers voor jongeren met een sociale handicap. Ervaringen, werkwijze en foto's.

Andere talen 16

[Mozilla]
Laatste wijziging:
12 november, 2016 op 11:01:42 UTC
Mens en Maatschappij
Peuters en Kleuters
School
Sport en Hobby's
Tieners
Familie
Alle talen
Kunst
Computers
Amusement
Spellen
Gezondheid
Nieuws