Denne kategorier lister sider for børn og unge. Det kunne fx være sider om bands og artister, kendte, film, tegneserier, tegnefilm og radio og tv-programmer som kunne have interesse for børn og unge.

kategorier 2

Børnenes Jord i Vrå
[ Børn/Teenagere ] Er en legeplads for børn og unge i Vrå. Aktiviteterne kan ses på sitet og forgår på Børnenes Jord og ikke ved PCen.
Børnenes Rekordbog, Danmark
[ Børn/Teenagere ] Rekorder som børn har lavet. Næsten alle tænkelige slags. Børn kan lave deres egen rekord og så medvirke.
BørneSiden
[ Børn/Teenagere ] Malebøger, online spil, vittigheder, sikker chat, postkort, wallpapers, Peter Plys og quiz.
Cirkus Petit
[ Børn ] Lille familiecirkus som spiller børneforestillinger (3 - 10 år) over hele landet fra maj til september. Forestillingen varer 1 time og indeholder tryl, klovne og numre med publikum i manegen.
Disney.dk
[ Børn/Teenagere ] Disneys officielle danske hjemmesider, med oplysninger om de kommende film og dem der er kommet. Man kan også sende et D-card til ens venner eller spille spil.
Eventyr On-Line
[ Teenagere ] Eventyr med livsvisdom - en billedverden i tekst, clipart og tegninger. Der appelleres til følelser og fantasi - og alle fortællinger ender godt.
Funclub.dk
[ Børn ] Børneside med spil, postkort, tegninger, online malebog, skoleopgaver og mange andre sjove ting.
Den helt uofficielle Rasmus Klump fanside
En side med biografier, billeder, quiz, malebog, spil og opskrifter. Alderstrin 5 - 12 år.
It-kids
[ Teenagere/Modne teenagere ] En site med spil, quiz, malebog og meget andet sjov. Du kan blandt andet lave et rock/girl band.
Krummeklubben
[ Børn/Teenagere ] Spil, konkurrencer og aktiviteter.
Morten Skildpadde
[ Børn ] Morten Skildpaddes hjemmeside, hvor du kan lege med Morten, farvelæg tegninger, hente baggrunde til din pc m.m.
[Block Toy Mozilla]
Sidst opdateret:
september 9, 2016 at 4:35:04 UTC
All Languages
Spil